На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

EIOPA запускає дослідження про доступ до кіберстрахування для МСП

Версия для печати Версия для печати
26.09.2023 

EIOPA запустило дослідження про доступ до кіберстрахування малих і середніх підприємств (МСП), щоб отримати глибше розуміння проблем, з якими підприємства стикаються при захисті від кіберризиків, і оцінити рівень доступу до кіберстрахування.

Як повідомляється на сайті EIOPA, доступ до кіберстрахування відіграє важливу роль у пом'якшенні ризиків, пов'язаних із цифровізацією, шляхом поглинання потрясінь і управління ризиками, пов'язаними з нерегулярними і непередбачуваними доходами.

Під час опитування буде зібрано інформацію про розмір і тип бізнесу опитаних підприємств, рівень обізнаності про кіберризики щодо їхнього бізнесу, наявність, доступність і розуміння продуктів кіберстрахування.

Це також проллє світло на досвід і сприйняття МСП щодо кіберстрахування, зокрема на те, чи розглядали вони можливість придбання поліса, а також на чинники, які вплинули на рішення такого бізнесу купувати чи ні страхове покриття, і допоможе оцінити потенційні перешкоди для доступу до цього виду страхування.

Опитування доступне всіма 24 офіційними мовами ЄС. Підприємствам малого та середнього бізнесу пропонується взяти в ньому участь до 20 березня 2024 року.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес