На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Insurance Europe і RAB відповіли на консультацію IAIS щодо стандарту страхового капіталу як запропонованої вимоги до капіталу

Версия для печати Версия для печати
26.09.2023 

Insurance Europe підтримує початкову мету проєкту ICS зі створення високоякісного та надійного глобального стандарту страхування, який сприятиме створенню надійної та єдиної глобальної нормативної бази.

Про це йдеться у відповіді Insurance Europe та її Консультативної ради з перестрахування (RAB) на консультацію, проведену IAIS щодо стандарту страхового капіталу (ICS) в якості приписаної вимоги до капіталу (PCR), зазначається на сайті Insurance Europe.

Однак у ньому підкреслюється, що початкову мету було поставлено під сумнів через мінливий характер проєкту.

Проте, Insurance Europe особливо привітала включення внутрішніх моделей у потенційну систему ICS і застерегла IAIS від підриву їх шляхом включення мінімальних значень вихідних показників або неналежного порівняльного аналізу.

Крім того, Insurance Europe висловила додаткові зауваження, пов'язані з побоюваннями з приводу технічних характеристик кандидата на стандартну модель ICS і потенційних вимог подвійної звітності, зокрема, що параметр маржі понад поточну оцінку (MOCE) створить невиправданий і надмірний пруденційний буфер.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес