На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

EIOPA розпочало громадські консультації щодо свого висновку стосовно нагляду за кептивними (пере)страхувальними організаціями

Версия для печати Версия для печати
09.10.2023 

EIOPA розпочало громадські консультації щодо свого висновку стосовно нагляду за кептивними (пере)страхувальними організаціями.

Як повідомляється на сайті EIOPA, цей проєкт адресований компетентним органам і описує очікування наглядових органів, беручи до уваги особливості бізнес-моделі кептивної (пере)страхувальної компанії.

Висновок спрямований на сприяння заснованому на ризиках і пропорційному нагляду за кептивними (пере)страхувальними організаціями та подальшу підтримку зближення наглядових очікувань у контексті створення рівних умов гри в ЄС.

У Висновку викладено очікування наглядових органів у кількох галузях, включно з внутрішньогруповими операціями (особливо об'єднанням грошових коштів), а також аспектами управління у зв'язку з ключовими функціями та вимогами аутсорсингу.

Зацікавленим сторонам пропонується висловити свою думку, відповівши на запитання онлайн-опитування до 5 січня 2024 року.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес