На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

EIOPA представила свою цифрову стратегію на найближчі три роки

Версия для печати Версия для печати
12.10.2023 

EIOPA опублікувало в четвер свою цифрову стратегію, яка ще більше визначає підхід до цифрової трансформації, визначений у загальній стратегії на 2023-2026 рр.

Як повідомляється на сайті федерації, ця всеосяжна стратегія визначає пріоритети EIOPA та визначає напрямки діяльності на наступні три роки. Стратегія відображає і об'єднує погляди і місію EIOPA на те, як підтримати цифровізацію страхового і пенсійного секторів, національних компетентних органів (NCA) і самої EIOPA.

З метою сприяння захисту споживачів і фінансовій стабільності EIOPA визначила три ключові довгострокові пріоритети: забезпечення відповідності інновацій інтересам споживачів з урахуванням цифрової етики та фінансової доступності, зміцнення стійкості бізнес-моделей і стійкості всіх гравців страхового ринку, розширення наглядових можливостей EIOPA та NCA шляхом підтримання стандартів ефективного пруденційного та поведінкового нагляду, а також реагування на технологічні інновації та їх використання.

Під час реалізації стратегії EIOPA насамперед враховуватиме інтереси споживачів, приймаючи технологічно нейтральний підхід. EIOPA також прагне бути гнучким, щоб іти в ногу з інноваціями, не ставлячи під загрозу свою місію, наголошується в повідомленні.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес