На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Підвищені економічні ризики домінують у короткостроковій перспективі у бізнес-лідерів G20 — Zurich

Версия для печати Версия для печати
14.11.2023 

Згідно з новими даними Всесвітнього економічного форуму, економічні та соціальні загрози, такі як економічний спад, інфляція та руйнування соціальної згуртованості, увійдуть до переліку найбільших ризиків у країнах "Великої двадцятки" в найближчі два роки, свідчать результати опитування лідерів бізнесу в усьому світі, наголошується в прес-релізі Zurich Insurance Group.

Згідно з отриманими даними, економічний спад було названо ризиком, який найчастіше згадують бізнес-лідери G20 цього року, і його було визначено як головний ризик у 13 країнах G20. Інфляція, брак робочої сили та/або талантів, брак енергопостачання і руйнування соціальної згуртованості та добробуту також були названі серед п'яти головних ризиків для країн "Великої двадцятки" в найближчому майбутньому.

Зазначається також, що після року рекордних глобальних температур і суворих погодних явищ екологічні ризики в результатах цього року переважуються іншими проблемами.

Продовжуючи минулорічні дані, екологічні ризики, такі як екстремальні погодні явища і нездатність адаптуватися до зміни клімату, були згадані всього вісім разів у п'ятірці найбільших ризиків цього року в країнах G20. А технологічні ризики, включно із загрозами, пов'язаними зі штучним інтелектом, фігурують тут лише тричі.

При цьому в ширшому контексті отримані результати підкреслюють разюче спільні проблеми між країнами з розвиненою економікою і ринками, що розвиваються, – економічний спад було визнано головним ризиком у всіх регіонах.

Короткострокові ризики, такі як економічні ризики та ризики, пов'язані з ринком праці, сьогодні домінують у глобальному порядку денному. Для компаній важливо реагувати на ці виклики, зберігаючи збалансований погляд на короткострокові та довгострокові ризики, наголошується в повідомленні.

Опитування керівників проводилося в період з квітня по серпень 2023 року. У ньому було зібрано думки понад 11 тис. бізнес-лідерів із більш ніж 110 країн.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес