На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Великобританія підкреслила, що страхування є критично важливим компонентом у мінімізації економічних втрат

Версия для печати Версия для печати
21.11.2023 

Великобританія виклала оновлений підхід до міжнародного розвитку в Білій книзі, спрямований на співпрацю з партнерами для вирішення глобальних викликів у період до 2030 року.

У документі викладено, як Великобританія буде діяти поряд з витрачанням допомоги, а також приділятиме більше уваги визначенню пріоритетів у партнерствах, мобілізації міжнародного фінансування та стимулюванню глобальних політичних змін. Він також передбачає використання науки та інновацій для подолання крайньої бідності та зміни клімату.

  • В опублікованій сьогодні Білій книзі викладено революційний підхід до боротьби з голодом у світі
  • Великобританія зосередиться на тому, щоб зробити міжнародну систему більш справедливою для всіх
  • це сприятиме прогресу в досягненні Глобальних цілей ООН, щоб зробити світ до 2030 року більш процвітаючим, здоровим, безпечним, освіченим і справедливим місцем.

Біла книга уряду Великої Британії окреслює стратегічний зсув у бік включення передачі ризиків, страхування та інноваційних фінансових інструментів, у тому числі облігацій катастроф, у підхід до надання допомоги та фінансування розвитку.

Заздалегідь узгоджене фінансування, таке як страхування, підкреслюється як важливий компонент у забезпеченні швидких виплат і мінімізації економічних наслідків.

Основна увага приділяється підвищенню стійкості до стихійних лих у країнах з низьким і середнім рівнем доходу за допомогою проактивних заходів, а не реактивного реагування.

У Білій книзі підкреслюється необхідність фундаментальних змін у підтримці країн у підготовці до катастроф та реагуванні на них.

Згідно з новими планами, більше половини всієї двосторонньої допомоги буде спрямовано до найменш розвинутих країн, і вперше Великобританія встановить ціль для свого закордонного інвестиційного підрозділу, Британських міжнародних інвестицій (BII), інвестувати більше половини своїх інвестицій у найбідніші та найвразливіші країни до 2030 року.

Також буде створено спеціальний фонд стійкості та адаптації, щоб допомогти країнам, що розвиваються, краще підготуватися до гуманітарних криз, а не просто реагувати на них.

У нас є унікальна можливість – використовуючи науку, технології та інновації – мати стійкий, довгостроковий вплив на боротьбу з голодом, бідністю та зміною клімату. Великобританія має горду історію допомоги людям у відчайдушній потребі – це у нас в ДНК. Вирішення глобальних проблем на благо всіх нас – це правильно, але це також і розумно.

Ця Біла книга покаже, як Велика Британія допоможе здійснити якісний стрибок, який терміново необхідний, в тому числі шляхом мобілізації міжнародного фінансування, для досягнення Сталих Глобальних Цілей ООН до 2030 року. Ми не можемо подолати цей розрив лише за рахунок допомоги.

У Білій книзі також буде викладено, як компанії працюватимуть разом з партнерами над зміцненням та реформуванням міжнародної системи для покращення колективних дій у сфері торгівлі, податків, боргів, боротьби з брудними грошима та корумпованими злочинцями, а також над вирішенням глобальних проблем, таких як охорона здоров'я, клімат та енергетичний перехід, що принесе користь усім у світі.

Традиційно, гуманітарні заклики оголошуються після катастрофи, що призводить до затримки надходження допомоги.

Уряд Великої Британії виступає за більш ефективний і швидкий підхід, наголошуючи на важливості надійного фінансування через страхування та інші механізми, які автоматично запускають і виплачують кошти відповідно до заздалегідь узгоджених планів на випадок надзвичайних ситуацій.

Уряд пропонує розширити і зміцнити механізми фінансування ризиків катастроф, зокрема, розширити регіональні пули страхових ризиків в Африці та Карибському басейні, щоб покрити ширший спектр небезпек і забезпечити доступність для країн і гуманітарних організацій.

Документ показує, що лише 2,7% світового антикризового фінансування наразі є заздалегідь підготовленими, і закликає значно збільшити цей показник.

Глобальний щит від кліматичних ризиків позиціонується як рамка для скоординованих дій, а Лондонське Сіті стає центральним центром для розробки та андеррайтингу заздалегідь узгодженого фінансування.

Уряд Великої Британії зобов'язується співпрацювати зі страховим ринком лондонського Сіті для розвитку попередньо укладених угод для управління ризиками стихійних лих.

У Білій книзі буде викладено, як Великобританія допоможе зробити гроші платників податків більш ефективними, поєднуючи дипломатію та розвиток для отримання максимальної віддачі від наших інвестицій.

Прикладом Білої книги в дії є компанія Cavex, в яку Великобританія інвестувала, і яка допоможе сільським домогосподарствам в Африці отримати фінансову вигоду від компенсації їхніх викидів вуглецю, зв'язавши їх з компаніями у Великобританії та інших країнах.

Автор:  Nataly Kramer
Источник:  Beinsure
URL статьи:  https://beinsure.com/news/uk-highlighted-insurance/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес