На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Збитки американських страховиків від майнових та нещасних випадків у 3 кварталі 2023 року

Версия для печати Версия для печати
21.11.2023 

За даними S&P Global Market Intelligence, у третьому кварталі 2023 року Allstate і Liberty Mutual Holding зазнали найбільших збитків від катастроф серед американських страховиків майна і страхування від нещасних випадків, причому обидві компанії перевищили плато в 1 мільярд доларів.

Важкі погодні умови, такі як ураган Ідалія на узбережжі Мексиканської затоки у Флориді, конвективні шторми на Середньому Заході та лісові пожежі на острові Мауї, стали рушійними факторами звітів про втрати котів у цьому кварталі.

Немає сумнівів, що перший квартал для страхової галузі США буде дорогим. Страхова галузь намагається адаптуватися до нових умов, коли збитки, спричинені зміною клімату, регулярно перевищують 100 мільярдів доларів на рік.

За даними Munich Re, у 2022 році страхові збитки від стихійних лих сягнули близько $120 млрд, більша частина з яких була пов'язана з погодними умовами.

У першому кварталі 2023 року страхові збитки від несприятливих погодних умов повинні скласти від $7 млрд до $9,5 млрд від застрахованих збитків від сильних грозових штормів, викликаних градом, торнадо та поривами грозового вітру.

Allstate зафіксувала $1,18 млрд збитків від котів, що більше, ніж $763 млн рік тому, але значно менше, ніж $2,70 млрд, зафіксованих у другому кварталі.

Allstate повідомила у своєму звіті про прибутки за третій квартал, що збитки були спричинені, в першу чергу, лісовими пожежами на Мауї та 48 подіями, пов'язаними з вітром та градом, включаючи град, що обрушився на Техас у вересні.

Збитки Allstate за перші дев'ять місяців 2023 року склали $5,57 млрд, що є найвищим показником за весь період в історії компанії, порівняно з $2,33 млрд за аналогічний період минулого року. Збільшення кількості сильних штормів є рушійною силою цих високих збитків.

У третьому кварталі Liberty Mutual зазнала $1,11 млрд збитків від стихійних лих, що на 1,39 млрд менше, ніж у минулому році. У своєму звіті про фінансові результати за третій квартал компанія повідомила, що збитки від страхових випадків були "вищими, ніж очікувалося", і були спричинені "кількома подіями, пов'язаними з градом і вітром, які призвели до значного підвищення інтенсивності" у третьому кварталі порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Збитки від страхування котів Travelers' Cat зросли на 66% у річному обчисленні до $850 млн з $512 млн, що є третім найвищим показником в аналізі. Збитки були спричинені погодними умовами, зокрема, вітром та градом.

Сильні шторми на Середньому Заході також вплинули на The Hanover Insurance Group Inc.: збитки від стихійних лих склали $195,8 млн, порівняно з $90,1 млн минулого року. У своєму звіті про фінансові результати компанія повідомила, що град і вітер спричинили більшість збитків і в першу чергу вплинули на сегмент особистого страхування.

Chubb Ltd., The Progressive Corp., American International Group Inc. та Arch Capital Group Ltd. зазнали менших збитків порівняно з третім кварталом 2022 року, коли через Флориду пронісся ураган "Ієн".

Arch Capital зазнала найбільшого зниження у відсотковому відношенні серед цих компаній, оскільки збитки впали на 67,3% до $180 млн з $550 млн. Компанія Progressive, яка сильно постраждала від урагану "Ян", у третьому кварталі скоротила збитки на 47% – до 470,8 млн доларів з 883,2 млн доларів за аналогічний період минулого року та 1,02 млрд доларів у другому кварталі.

Автор:  Tom Jacobs
Источник:  Beinsure
URL статьи:  https://beinsure.com/news/catastrophe-losses-us-property-casualty-insurers/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес