На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Lloyd's розпочинає консультації щодо забезпечення переходу до низьковуглецевої економіки

Версия для печати Версия для печати
24.11.2023 

Lloyd's, провідний світовий ринок страхування і перестрахування, сьогодні розпочав консультації щодо своєї "дорожньої карти" страхування переходу до низьковуглецевої економіки, повідомляється на сайті Lloyd's.

У консультаціях викладається підхід на наступні три роки у всіх сферах сталого розвитку ринку, включно з андеррайтингом, інвестиціями, управлінням ризиками, капіталом і резервуванням.

При цьому наголошується, що "дорожню карту" розроблено для підтримки учасників ринку в розробці та впровадженні їхніх власних стратегій сталого розвитку, включно з управлінням мінливими вимогами нормативної звітності.

У документі викладаються заплановані процеси нагляду та очікування регулюючих органів щодо управління ризиками, пов'язаними з кліматом, капіталу та резервування, а також планування переходу. Він спрямований на надання короткострокових практичних кроків, які можна зробити, приділяючи особливу увагу галузям, які мають значення.

Ми сподіваємося, що після проведення цієї консультації ринок отримає більшу ясність щодо підходу, який Корпорація планує реалізувати, щоб підтримати наших клієнтів у вирішенні проблем переходу до бізнес-моделей з низьким рівнем викидів вуглецю. Наша мета   дати нашим учасникам ринку більшу впевненість у розробці, впровадженні та реалізації їхніх власних індивідуальних кліматичних стратегій у перехідний період і в наступний період,   зазначає генеральний директор Lloyd Джон Ніл.

Визнаючи, що ефективне планування та реалізація планів переходу є однією з найбільших проблем, з якими підприємства зіштовхнуться найближчими роками, деталі, подані в консультаціях, можуть бути використані брокерами в їхніх обговореннях з клієнтами, а також керуючими агентами, які формулюють свої власні плани переходу, коли і коли це доречно для кожного бізнесу.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес