На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Три європейські наглядові органи оприлюднили поради щодо сталого фінансування

Версия для печати Версия для печати
30.11.2023 

Три європейські наглядові органи (EBA, EIOPA і ESMA – ESA) опублікували в четвер інтерактивний інформаційний бюлетень, що відповідає на найпоширеніші запитання споживачів щодо сталого фінансування, повідомляють на сайті Європейського управління страхування і професійних пенсій (EIOPА).

В інформаційному бюлетені, зокрема, представлено чотири поради, які споживачам слід взяти до уваги, перш ніж обирати фінансові продукти з функціями сталого розвитку.

Так, споживачам рекомендується: вирішити, наскільки важлива для них стійкість і яких фінансових цілей вони хочуть досягти, перш ніж обрати продукт, звертати увагу на умови та характеристики стійкості, мати на увазі, що фінансові продукти з функціями стійкості не є безризиковими.

Щодо інвестицій та полісів страхування життя, то тут не слід поспішати з ухваленням рішення і, за потреби, краще звертатися за додатковими роз'ясненнями до фірми або особи, яка може проконсультувати щодо таких продуктів і продати їх.

Фінансові терміни іноді можуть лякати і заважати споживачам зрозуміти важливі фінансові концепції, такі як "ESG або "таксономія ЄС". Щоб подолати цей бар'єр, в інформаційному бюлетені є корисні спливаючі вікна, які пояснюють конкретні терміни у простий і зрозумілий спосіб.

Інформаційний бюлетень перекладено всіма мовами ЄС, і ESA працюють з національними наглядовими органами, щоб допомогти просувати його в усьому Євросоюзі.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес