На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

WTW запускає індивідуальне рішення з кіберстрахування для малих і середніх підприємств

Версия для печати Версия для печати
30.01.2024 

Світова консалтингова, брокерська компанія Willis Towers Watson (WTW) запускає індивідуальне рішення з кіберстрахування для МСБ, завдання якого – отримання відповідного і доступного покриття, повідомляється на сайті WTW.

При цьому підкреслюється, новітнє кібер-рішення WTW створено для задоволення унікальних потреб МСП, що охоплюють галузі промисловості Північної Америки. Це рішення, спеціально розроблене для підприємств з річним доходом менше ніж 50 мільйонів доларів США, включно зі стартапами та рахунками до отримання доходів.

"Ця ініціатива не тільки розв'язує проблеми, з якими раніше стикалися МСП, а й позиціонує кібербезпеку як невід'ємний і керований компонент їхньої бізнес-стратегії та управління корпоративними ризиками", наголошується в повідомленні.

Також зазначається, що WTW встановила стратегічні партнерські відносини з провідними компаніями з кіберстрахування, покликаними задовольняти унікальні потреби малого та середнього бізнесу.

Спеціалізоване рішення забезпечує швидкий і легкий доступ до конкурентоспроможних страхових розцінок через платформи самообслуговування. WTW також виділив спеціальний персонал з андеррайтингу, щоб зосередитися на конкретних потребах МСП, і пропонує власникам полісів ресурси, включно з інструментами та підтримкою для впровадження та підтримки надійних заходів кібербезпеки.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес