На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Зміна клімату спричинила зростання страхових збитків у Канаді на 379% за 10 років: Звіт

Версия для печати Версия для печати
17.10.2024 

Середньорічні страхові збитки за останнє десятиліття зросли в Канаді на 379%, якщо порівнювати з попереднім середнім показником за 30 років, згідно з аналізом MyChoice, страхової компанії з Торонто, що базується в Торонто.

Автори звіту посилаються на статистику Страхового бюро Канади, яке у вересні повідомило, що шквал стихійних лих призвів до рекордних 228 000 страхових випадків за 20-річний період, що на 406% перевищує середній показник за попередні 20 років.

Нижче наведені додаткові результати дослідження:

  • Такі провінції, як Альберта і Саскачеван, зазнали катастрофічного зростання середньорічних страхових збитків на 495% і 302% відповідно, тоді як в Онтаріо за останнє десятиліття вони зросли на 89%.
  • Деякі провінції не зазнали збільшення збитків, пов'язаних зі зміною клімату, але все ж зазнали інфляції у страхуванні житла, поглинаючи загальний ризик збільшення збитків, пов'язаних зі зміною клімату, по всій країні.
  • За останні 10 років пов'язані з кліматом катастрофи коштували середньостатистичному канадцю близько 409 канадських доларів на рік у вигляді підвищених страхових внесків на житло.
  • За останнє десятиліття премії по страхуванню житла зросли на 76% по всій Канаді, причому в Саскачевані та Альберті вони зросли найбільше – на 106% та 90% відповідно.
Джерело: Canadian Disaster Database, Statistics Canada, 2024

Методологія

Проводячи свій аналіз, MyChoice дослідив, як змінювалися страхові збитки від стихійних лих за останні 40 років у Канаді. Використовуючи дані Канадської бази даних про стихійні лиха, команда порівняла середній 10-річний показник щорічних страхових збитків, пов'язаних зі стихійними лихами, з попереднім 30-річним середнім показником, скоригованим на інфляцію. Команда також проаналізувала дані Індексу споживчих цін на житло за останні 10 років, щоб визначити інфляцію у страхуванні житла в Канаді, і порівняла її з поточними тарифами з бази даних котирувань MyChoice.

Джерело:  Insurance Journal
URL статті:  https://www.insurancejournal.com/news/international/2024/10/17/797531.htm

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес