На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Розглядається варіант інтеграції страхування військових ризиків для нової генерації у ESF – Оржель

Версия для печати Версия для печати
22.10.2024 

На сьогодні розглядається можливість виокремлення в рамках Фонду енергетичної підтримки при Секретаріаті Енергетичного Співтовариства (Energy Support Fund) частини ресурсів для страхування військових ризиків для нових проєктів генерації. Про це повідомив Олексій Оржель, голова Київського офісу Energy Community, під час заходу Energy Day 2024, організованого Європейською Бізнес Асоціацією, передає ExPro Electricity.

"Частина з Фонду енергетичної підтримки може бути зафіксована для страхування військових ризиків для об’єктів децентралізованої та відновлюваної генерації. Зараз дуже багато умов про те, що МВФ допоможе. Маємо надію, що працюватимуть і інші інституції. Але є певна модель, яка закривала б усіх і донори могли б спеціально заводити під це гроші. Ми були б раді бути тим інструментом, який надавав би таку можливість", – вказав Олексій Оржель, додавши, що наразі це є лише ініціативою та одним із можливих варіантів.

Він уточнив, що цільовою аудиторією під це була б саме мала та середня генерація, з розташуванням на заході України.

"Вартість таких малих обєктів є дешевшою за вартість ракети. І таких проєктів має бути багато"

– уточнив Оржель

Також, Оржель наголосив на необхідності розвитку розподільчих та магістральний мереж у західних регіонах України, адже наразі змінюється енергетичний ландшафт. Голова Київського офісу Energy Community вказав, що Фонд енергетичної безпеки при Energy Community продовжуватиме підтримку України.

Джерело:  ExPro Consulting
URL статті:  https://expro.com.ua/novini/rozglyadatsya-varant-ntegrac-strahuvannya-vyskovih-rizikv-dlya-novo-generac-u-esf--orjel-

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес