На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

SEDDK буде управляти питаннями страхування цивільних вантажних і пасажирських морських суден та літаків

Версия для печати Версия для печати
22.03.2022 

У зв’язку з війною між Росією та Україною, Турецьке агентство з регулювання та нагляду з питань страхування та недержавного пенсійного забезпечення (SEDDK) буде управляти питаннями страхування цивільних вантажних і пасажирських морських суден та літаків, що здійснюють маршрути між цими країнами та Туреччиною засобами Центру управління спеціальними ризиками до кінця 2022 року.

Перші страхові поліси в цьому контексті були видані для продукції, що імпортується Турецьким зерновим комітетом.

У заяві SEDDK з цього приводу наглядове агентство пояснило, що через війну та наступні санкції "існує проблема з пошуком страхового покриття" для транспортних засобів, що здійснюють перевезення, і "така ситуація може негативно вплинути на нашу комерційну та економічні відносини з цими країнами".

Було прийняте рішення, що Центр управління спеціальними ризиками (ORYM), створений відповідно до статті 33/A Закону про страхування №5684, може забезпечити страхове покриття. У разі неможливості отримання страхового покриття внаслідок війни та подібних причин щодо матеріальних збитків та збитків життю і здоров’ю, що можуть бути завдані пасажирам та екіпажу (працівникам), вантажу та самим транспортним засобам щодо рейсів в Україну чи Російську Федерацію, було прийнято рішення управляти пов’язаними з ними ризиками в рамках ORYM до кінця 2022 року.

За інформацією Міністерства інфраструктури України порти Маріуполя, Бердянська, Скадовська, Херсона тимчасово не працюють, а вхід та вихід судів тимчасово неможливий. Білгород-Дністровський морпорт не працює через відсутність у порту флоту та вантажів.

Порти Миколаїв, Ольвія, Південний, Одеса та Чорноморськ частково здійснюють обробку флоту, що стоїть біля причалів, і відвантаження залізницею та автотранспортом, проте вхід та вихід суден також тимчасово неможливий.

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес