На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Коли очікувати обмеження ціни на російську нафту? Відповідь Мінфіну США

Версия для печати Версия для печати
24.07.2022 

Цей крок має з одного боку не дати Росії отримувати надприбутки, а з іншого боку – уберегти світ від дефіциту нафти

Наступним кроком санкцій США проти Росії стануть заходи проти російських енергоресурсів, зокрема мова йде про жорстке обмеження ціни на її нафту, щоб Росія більше не могла отримувати надприбутки. Але США введуть його синхронно з Європейським Союзом. Про це заявив заступник міністра фінансів США Воллі Адеємо під час безпекового форуму в Аспені, Колорадо, США цього тижня, повідомляє "Голос Америки".

"Нашою метою буде запровадити цінові обмеження на російську нафту, що дозволить російській нафті надходити до світової економіки, але лише, якщо ціна на неї буде такою, що не дозволить Росії отримувати зиск із нестабільності, яку вони створили в світовій енергетиці", – заявив Воллі Адеємо.

У відповідь на запитання про те, як скоро можна очікувати запровадження цого обмеження, він сказав, що США діють синхронно з Європою. В шостому пакеті санкцій ЄС є заборона на надання страхових послуг для транспортування російської нафти, яка має запрацювати у грудні 2022 року. Обмеження ціни на нафту, за словами заступника міністра фінансів США, введуть після того, як запрацює ця норма, тобто не раніше грудня.

"Наша ціль – переконатись, що із введенням цієї заборони на страхування, ми будемо здатні приєднати до цього світове обмеження ціни (на російську нафту, – ред.)", – сказав Адеємо.

Він зазначив, що цей крок має з одного боку не дати Росії отримувати з нафти надприбутки, а з іншого боку – уберегти світ від дефіциту нафти.

Источник:  Зеркало тижня
URL статьи:  https://zn.ua/ukr/WORLD/koli-ochikuvati-obmezhennja-tsin-na-rosijsku-naftu-vidpovid-minfinu-ssha.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес