На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Перша у світі страхова криптовалютна компанія дозволить страхувати життя в Bitcoin

Версия для печати Версия для печати
10.06.2023 

Компанія зі страхування життя Insurance Bitcoin, діяльність якої повністю зосереджена на криптовалюті, оголосила про залучення $19 млн інвестицій за два раунди. Першими інвесторами фірми стали генеральний директор OpenAI Сем Альтман, колишній глава Stripe Лачі Грум і компанія Gradient Ventures.

Фінансування дасть змогу Insurance Bitcoin отримати ліцензію Валютного управління Бермудських Островів, а також запустити свій перший продукт – повне страхування життя, номіноване у Bitcoin.

У компанії пояснюють: наприклад, 35-річний чоловік із задовільним станом здоров'я зможе купити страховий поліс із покриттям у 25 ВТС за 10 ВТС премії.

"Bitcoin знаходиться на шляху до того, щоб стати і глобальним засобом заощадження, і функціональною валютою. Довгостроковим власникам BTC слід інвестувати у страхування свого життя, номіноване в цьому активі. Це має практичний сенс. Ми бачимо потенціал для створення компанії зі страхування життя з повним стеком, мета якої – охопити понад мільярд людей на планеті", – ділиться планами співзасновник і генеральний директор Insurance Bitcoin Зак Таунсенд.

У сфері перестрахування ризиків компанію підтримали інвестори Muoro Capital, венчурний підрозділ MS&AD Insurance Group і Hudson Structured Capital Management

Адміністрація Insurance Bitcoin оголосила, що спочатку послуги компанії будуть доступні тільки громадянам США. Фірма не планує ведення страхового бізнесу і продаж полісів поза офісами і юрисдикцією Бермудських Островів.

Источник:  Finance.ua
URL статьи:  https://news.finance.ua/ua/persha-u-sviti-strahova-kryptovalyutna-kompaniya-dozvolyt-strahuvaty-zhyttya-v-bitcoin

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес