На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Підприємці Франції оцінили збитки від заворушень

Версия для печати Версия для печати
04.07.2023 

Страхові компанії працюють оперативно.

Бізнес Франції втратив понад 1 млрд євро через заворушення, які мали місце через вбивство 17-річного юнака в Нантері, і це не враховуючи втрати від туризму. Про це глава Руху підприємців Жоффруа Ру де Безьє заявив в інтерв'ю Le Parisien.

Зазначається, що у низці населених пунктів бунтівники грабували магазини, підпалювали автомобілі та сміттєві баки.

Повністю розграбовано понад 200 магазинів, знищено 300 банківських відділень, постраждали 250 тютюнових магазинів з використанням методів абсолютного насильства. Вкрали все, навіть касові апарати, перш ніж підпалити, щоб знищити, — сказав він.

Жоффруа Ру де Безьє запевнив, що "страховики мобілізовані, щоб діяти якнайшвидше, зацікавлені підприємства отримають компенсацію".

Також він додав, що відео заворушень, які облетіли весь світ, псують імідж Франції, через що багато людей скасували свої поїздки.

Нагадаємо, що 2 липня Надія, бабуся застреленого Нахеля, заявила що учасники погромів використали його смерть як привід для хаосу й закликала припинити заворушення.

Підліток став третім водієм, застреленим французькою поліцією за подібних обставин цього року. У 2022 році таких випадків було 13. Більшість водіїв були північноафриканського походження, як і застрелений Нахель. Коли відео зі стріляниною набуло поширення, громадський гнів виплеснувся на вулиці великих і малих міст по всій країні. Поліцейський, який стріляв у хлопця, перебуває під офіційним слідством за вбивство.

Источник:  Дзеркало тижня
URL статьи:  https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/pidprijemtsi-frantsiji-otsinili-zbitki-vid-zavorushen.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес