На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

S&P змінило прогноз Swiss Re у зв'язку з триваючим поліпшенням показників

Версия для печати Версия для печати
17.08.2023 

S&P Global Ratings 16 серпня змінило прогноз щодо рейтингів Swiss Re та її основних дочірніх компаній на "стабільний" з "негативного", а також підтвердило рейтинги цих компаній.

Як зазначає Reinsurance News, за даними рейтингового агентства, перегляд прогнозу на "стабільний" відображає поліпшення показників андеррайтингу Swiss Re з 2021 року і його очікування того, що компанія продовжить демонструвати сильні результати андеррайтингу, що поліпшуються, у 2023-2024 роках.

Ця зміна рейтингу також відображає сильні результати андеррайтингу в сегменті корпоративних рішень (сукупний коефіцієнт 91% у першому півріччі 2023 р.) і перестрахування майна та від нещасних випадків (94,7%), а також поліпшення результатів перестрахування життя та здоров'я, яке здебільшого відображає зниження COVID -19 летальних втрат.

Зі зростанням інвестиційного доходу аналітики прогнозують чистий прибуток у розмірі понад 2,8 млрд доларів і 3 млрд доларів у 2023 і 2024 роках відповідно. Ці цифри, ймовірно, призведуть до рентабельності власного капіталу (ROE) близької до 20% у 2023 і 2024 роках, яка найближчими роками буде завищена через нещодавнє падіння власного капіталу.

Крім того, у поєднанні з високоефективним сегментом корпоративних рішень рейтингове агентство очікує, що у 2023-2024 роках група зафіксує комбіновані коефіцієнти нижче 95%.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес