На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Swiss Re і Wysa запускають орієнтований на страхування перший додаток для підтримки психічного здоров'я

Версия для печати Версия для печати
29.08.2023 

Swiss Re Reinsurance Solutions і Wysa, постачальник анонімної підтримки психічного здоров'я, запустили Wysa Assure, застосунок для підтримки психічного здоров'я на основі штучного інтелекту, повідомляється в прес-релізі Swiss Re.

При цьому наголошується, що австралійська компанія MLC Life Insurance першою представила таке рішення на ринку. Завдяки впровадженню ризик-орієнтованого скорингового механізму Swiss Re користувачі Wysa Assure отримають можливість контролювати своє психічне здоров'я, а страховики отримують вигоду від комплексного пакета звітів, оснащеного даними для поліпшення управління своїм портфелем.

Як пояснює Swiss Re, віддається пріоритет анонімності користувачів для розв'язання проблем захисту даних, одночасно плавно інтегруючи модулі самоврядування та мережі підтримки страховиків.

Цей інноваційний підхід сприяє активному управлінню психічним благополуччям і заохочує раннє звернення по допомогу, уникаючи погіршення симптомів, що потенційно дає змогу страховикам заощадити на відшкодуванні збитків, наголошується в повідомленні.

Згідно з опитуванням споживачів, проведеним Swiss Re Institute 2022 року, одна третина респондентів повідомила про погіршення психічного здоров'я, а 64% людей на ринках, що розвиваються, звернулися по допомогу в галузі психічного здоров'я в цей період.

Додаток, який ми розробили спільно з Wysa, призначений для задоволення потреб страховиків та їхніх клієнтів і відображає нашу прихильність клієнтоорієнтованим рішенням, що покращують впровадження страхування та водночас покращують якість життя людей, — зазначає керівник відділу рішень для життя та здоров'я в Swiss Re Reinsurance Solutions Карл Крістенсен.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес