На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Lloyd's і Фонд капітального розвитку ООН підписали меморандум про співпрацю

Версия для печати Версия для печати
26.09.2023 

Lloyd's, провідний світовий ринок страхування і перестрахування, від імені Цільової групи зі страхування Ініціативи стійких ринків та Фонд капітального розвитку Організації Об'єднаних Націй (ФКРВН) підписали Меморандум про взаєморозуміння (MOU), задля розширення доступу до страхування країн, вразливих до зміни клімату.

Як повідомляється на сайті Lloyd's, це партнерство залучить усі сторони до співпраці в розробці інноваційних страхових продуктів, які забезпечать фінансову стійкість до кліматичних потрясінь у малих острівних державах, що розвиваються (ОІДС), і найменш розвинених країнах (НРС).

Спочатку зосередившись на створенні та масштабуванні рішень на Фіджі та на островах Тихого океану, партнерство також прагнутиме відтворити цю модель в інших регіонах, включно з Азією та деякими частинами Африки.

ФКРООН і Lloyd's також просуватимуть державно-приватне партнерство в цих регіонах з метою усунення прогалин у захисті та забезпечення обміну знаннями, отриманими в результаті цих дій, з ключовими національними, регіональними та міжнародними зацікавленими сторонами (зокрема, з аналітичними центрами, які займаються розробкою політики, агентствами ООН та академічними дослідницькими інститутами).

"Страхування відіграє життєво важливу роль у підвищенні стійкості до ризиків, пов'язаних із кліматом. Це партнерство з ФКРООН підкріплює місію Ініціативи стійких ринків з розроблення скоординованих глобальних зусиль щодо пом'якшення ризиків клімату та природних катастроф."

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес