На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Стихійні лиха спричинили збитки Італії на понад 3 млрд євро

Версия для печати Версия для печати
05.11.2023 

Екстремальні погодні умови завдали Італії збитків щонайменше на три мільярди євро, зокрема призвівши до руйнувань міської забудови й знищивши посіви в кількох регіонах.

Про це йдеться в публікації Bloomberg.

Дані про збитки, яких зазнала Італія через насамперед повені з початку року, ґрунтуються на заявах клієнтів страхових компаній про відшкодування зруйнованого майна, передусім – у північних регіонах Венето й Емілія-Романья.

Збитки, ймовірно, зростуть після повеней, що обрушилися на Тоскану і північні регіони минулого тижня внаслідок шторму "Сіаран" ("Кіран").

Згідно з оцінками Агентства цивільного захисту Італії, стихія завдала збитків на суму понад 300 мільйонів євро і призвела до загибелі семи людей. Італійський уряд уже виділив близько 5 мільйонів євро на допомогу.

Крім того, сільськогосподарська асоціація Coldiretti оцінила збитки сільськогосподарського сектору Італії від повеней у понад 6 мільярдів євро цього року.

На цьому тлі наприкінці жовтня акції однієї з найбільших страхових компаній Італії Assicurazioni Generali впали після того, як вона зафіксувала близько 840 мільйонів євро збитків від стихійних лих, що перевищує її бюджет на такі виплати за весь рік.

Тим часом у Франції із суботи триває шторм "Домінго", що прийшов із Атлантичного океану, призвівши до відключень світла в десятках тисяч домогосподарств і оголошення надзвичайної погодної ситуації у 12 департаментах.

Источник:  Європейська Правда
URL статьи:  https://www.epravda.com.ua/news/2023/11/5/706247/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес