На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Звіт про паводки 2023 року — Marsh

Версия для печати Версия для печати
09.11.2023 

Ризик повеней зростає: їх стає більше, вони відбуваються частіше і в більшій кількості місць. Дізнайтеся про проактивні рішення для забезпечення стійкості до повеней.

Будучи однією з найбільш частих і руйнівних небезпек у світі, повені завдають невибіркової шкоди громадам. Рівні ризику, пов'язані зі зміною клімату, землекористуванням та концентрацією населення, серед іншого, швидко змінюються. А зі збільшенням кількості та інтенсивності повеней ці ризики ще більше зростають. Тому дуже важливо планувати майбутнє на випадок повеней.

Підприємства, приватні особи та суспільство в цілому наражаються на ризик втрат, коли відбуваються повені. Час і зусилля, необхідні для відновлення після події, значною мірою залежать від стійкості тих, хто переживає повені і реагує на них. Ця глобальна загроза вимагає стійкості, щоб мінімізувати збитки під час катастрофічних повеней і подолати руйнування після них. З цих причин вирішення проблеми ризику повеней вимагає посилення співпраці між державним і приватним секторами.

Згідно з аналізом компанії Marsh McLennan, у період з 2007 по 2021 рік було застраховано лише 17% глобальних збитків від повеней.

Працюючи разом, державний і приватний сектори можуть прискорити відновлення після повеней і підвищити стійкість громад до майбутніх ризиків. Це особливо необхідно в громадах, де рівень страхування є низьким через наявність, доступність або самовпевненість. Це баланс між двома секторами, який забезпечує довгострокову прибутковість підприємництва, що зменшує навантаження на платників податків, які сплачують рахунки за заходи з відновлення та підвищення стійкості до стихійних лих.

Завантажте наш Звіт про стан повеней у 2023 році нижче, щоб дізнатися про заходи, які допоможуть досягти стійкості до повеней.

Источник:  Marsh
URL статьи:  https://www.marsh.com/us/services/flood-insurance/insights/state-of-flood-report.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес