На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Aon розширює консультування з кліматичних ризиків

Версия для печати Версия для печати
10.11.2023 

Міжнародний страховий брокер Aon 9 листопада оголосив про розширення своєї функції консультування з кліматичних ризиків у рамках можливостей компанії Risk Capital, щоб і надалі задовольняти потреби клієнтів у розширеній аналітиці ризиків у рішеннях для комерційних ризиків і рішеннях для перестрахування.

Як повідомляється на сайті Aon, розширену службу, як і раніше, очолюватиме Ліз Хендерсон, глобальний керівник відділу консультування з кліматичних ризиків компанії Risk Capital.

Практика консультування з кліматичних ризиків Aon допомагає клієнтам впоратися з фінансовими ризиками, пов'язаними з кліматом, з початковим акцентом на фінансові установи, підприємства державного сектору і фірми з великими холдингами нерухомості. Ця практика забезпечує комплексний підхід до оцінки кліматичної моделі та програми ризиків, оцінки стійкості активів та інженерні ідеї, юридичної експертизи, а також підтримки звітності та розкриття інформації.

Також наголошується, що в рамках Консультативного відділу з кліматичних ризиків було призначено нових керівників, які розпочинають роботу негайно і підпорядковуються Хендерсону. Вілл Брюс, який раніше очолював консалтинговий підрозділ Global Risk Consulting компанії Aon, тепер обіймає посаду глобального керівника консалтингу. Меган Харт зараз обіймає посаду глобального керівника відділу аналітики та співробітництва. Ден Райзман зараз обіймає посаду глобального керівника із взаємодії з клієнтами.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес