На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Swiss Re: Електронні медичні картки можуть прискорити андеррайтинг у 7 разів

Версия для печати Версия для печати
16.11.2023 

Дослідження Swiss Re та провідних страхових компаній показують, що електронні медичні картки (ЕМК) можуть мати трансформаційний вплив на традиційний процес андеррайтингу життя та здоров'я, що призводить до швидких, неінвазивних рішень для клієнтів, більш персоналізованої оцінки ризиків андеррайтерами та підтримання очікуваного рівня смертності.

Swiss Re Reinsurance Solutions Underwriting Ease збирає всі вимоги до андеррайтингу та представляє дані таким чином, щоб андеррайтерам було легше виявляти та заглиблюватися в порушення, інтерпретувати клінічні дані про стан здоров'я та швидше приймати відповідне рішення щодо андеррайтингу.

  • Великий досвід Swiss Re підкреслює важливість цифрових електронних медичних карток (ЕМК) для швидкого і точного прийняття страхових рішень.
  • ЕМК можуть замінити виписки від лікаря (APS) майже у 50% випадків, які спочатку покладалися лише на APS.

Результати досліджень показують, що використання ЕМК замість рутинних вимог щодо віку та суми (таких як лабораторні аналізи та висновок лікуючого лікаря) може прискорити процес андеррайтингу з 15 днів до всього лише 2 днів, тобто більш ніж у сім разів швидше.

Отримані дані також свідчать про переваги використання ЕМК для зниження рівня смертності завдяки дослідженням захисних властивостей.

Ці результати дослідження підкреслюють необхідність адаптивності та перспективного мислення, коли мова йде про андеррайтингові рішення. ЕРЗ можуть принести користь процесу андеррайтингу, зменшуючи надлишкові вимоги та усуваючи традиційний підхід, заснований на віці та сумі.

Протягом останніх двох років Swiss Re створила міжфункціональну команду, що складається з експертів з актуарної справи, науки про дані та андеррайтингу, для проведення комплексного аналізу з метою оцінки ефективності використання ЕЗД замість традиційних вимог.

В ході аналізу були зібрані записи про випадки, щоб порівняти рішення про клас ризику, прийняті за допомогою ЕМД, з рішеннями, які ґрунтувалися на традиційних вимогах, наприклад, на огляді та лабораторних дослідженнях парамедиків та/або АПС.

Результати цього аналізу продемонстрували, що ЕГР можуть бути використані замість традиційних вимог щодо віку та суми, щоб забезпечити швидший, неінвазивний процес андеррайтингу для значної кількості клієнтів.

У John Hancock ми співпрацюємо зі страховою компанією Swiss Re в рамках нашого прагнення зробити процес андеррайтингу та купівлі максимально безперешкодним

Ми вважаємо, що використання електронних медичних записів створює можливості запропонувати ширшому колу клієнтів менш інвазивний процес і швидше прийняття страхових рішень. Це багатообіцяюче дослідження є важливим кроком у впровадженні інновацій у процес андеррайтингу, зберігаючи при цьому очікування щодо смертності.

Для того, щоб впровадити EHR і полегшити перехідний період для андеррайтерів, Swiss Re розробила програмне забезпечення Underwriting Ease, яке розширює можливості використання EHR за допомогою візуалізованого користувацького інтерфейсу, щоб надати страхувальникам покращений досвід роботи.

Платформа Underwriting Ease дозволяє андеррайтерам оптимізувати процес сприйняття ЕРЗ та пов'язати їх з розкриттям інформації в одному інтуїтивно зрозумілому вікні.

Це дозволяє користувачам легко виділяти ключові ризики та пов'язані з ними ступені серйозності, збирати відповідну інформацію з різних розділів ЕМК в одному місці, а також гнучко переміщатися по звітах.

Автор:  Nataly Kramer
Источник:  Beinsure
URL статьи:  https://beinsure.com/news/swiss-re-electronic-health-records/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес