На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Провідні американські страховики життя у 2023 році показали зниження доходів

Версия для печати Версия для печати
21.11.2023 

Як і в 2 кварталі 2023 року, більшість провідних американських страховиків життя зафіксували зниження доходів у річному обчисленні.

Як і в 2 кварталі 2023 року, більшість провідних американських страховиків життя зафіксували зниження доходів у річному обчисленні.

Виручка Voya в третьому кварталі зросла до $1,82 млрд з $1,35 млрд роком раніше. Дохід Aflac у третьому кварталі склав $4,95 млрд у порівнянні з $4,70 млрд роком раніше, а дохід Brighthouse Financial у третьому кварталі склав $1,17 млрд, що є незначним зростанням з $1,12 млрд за аналогічний період минулого року.

MetLife Inc. продемонструвала друге за величиною падіння доходів у річному обчисленні. Її дохід у третьому кварталі склав $15,87 млрд у порівнянні з $22,28 млрд рік тому.

Prudential Financial Inc. зазнала найбільшого річного падіння доходів у третьому кварталі серед найбільших американських страховиків життя, акції яких котируються на біржі.

Загальний дохід за третій квартал склав $8,35 млрд, що є різким падінням у порівнянні з $20,20 млрд за аналогічний період 2022 року.

Чистий збиток Prudential за третій квартал склав $802 млн, або $2,23 на акцію, порівняно з чистим збитком у розмірі $92 млн, або 26 центів на акцію, за аналогічний період минулого року.

Прибутки більшості провідних американських страховиків життя зросли, і лише три компанії – Jackson Financial Inc., Voya та Genworth Financial Inc. – зазнали річного падіння.

Lincoln National Corp. показала найзначніший приріст прибутку в третьому кварталі. Компанія отримала прибуток на акцію у розмірі 23 центів, що значно більше, ніж збиток у розмірі $11,49 на акцію у третьому кварталі 2022 року.

Хоча Lincoln продемонструвала поліпшення в річному обчисленні, її прибуток у третьому кварталі включав чисті несприятливі статті в розмірі 84 центів на акцію, пов'язані з щорічним переглядом припущень щодо резервів, а також несприятливий вплив у розмірі 41 цента на акцію, пов'язаний зі статтями, що впливають на її бізнес зі страхування життя.

Під час телефонного дзвінка страховик повідомив, що раніше оголошена угода на суму $29 млрд з Fortitude Reinsurance Co. Ltd., закриття якої очікувалося в другому кварталі, замість цього відбудеться в четвертому кварталі.

Автор:  Hailey Ross
Источник:  Beinsure
URL статьи:  https://beinsure.com/news/top-us-life-insurers-revenue/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес