На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Aon оголосила про розширення функції консультування щодо кліматичних ризиків

Версия для печати Версия для печати
21.11.2023 

Aon оголосила про розширення функції консультування з питань кліматичних ризиків у рамках підрозділу ризикового капіталу фірми, щоб надалі задовольняти потреби клієнтів у розширеній аналітиці ризиків як у рішеннях з комерційних ризиків, так і в рішеннях з перестрахування.

Розширену службу і надалі очолюватиме Ліз Хендерсон, глобальний керівник відділу кліматичних ризиків Risk Capital.

Започаткована в рамках підрозділу "Перестрахувальні рішення" у травні 2023 року, практика Аона з консультування щодо кліматичних ризиків допомагає клієнтам з їхніми фінансовими ризиками, пов'язаними з кліматом, з початковим фокусом на фінансові установи, підприємства державного сектору та фірми з великими активами нерухомості.

Практика забезпечує комплексний підхід до оцінки кліматичної моделі та програми управління ризиками; оцінки стійкості активів та інженерної аналітики; комплексної перевірки; а також підтримки звітності та розкриття інформації.

На додаток до розширеної ролі Хендерсона, в Консультативній групі з питань кліматичних ризиків були призначені інші керівники, які вступають в силу негайно і підпорядковуються Хендерсону:

  • Вілл Брюс, який раніше очолював відділ кліматичного консалтингу в Aon Global Risk Consulting, тепер обіймає посаду глобального керівника відділу консалтингу.
  • Меган Харт обіймає посаду глобального керівника відділу аналітики та співпраці.
  • Ден Райзман тепер обіймає посаду глобального керівника відділу по роботі з клієнтами.

Оскільки клімат зумовлює нові екстремальні погодні рекорди, клієнти шукають допомоги в кількісній оцінці впливу клімату та прийнятті кращих рішень щодо пом'якшення та передачі ризиків.

Цей крок дозволить нам надавати розширену кліматичну аналітику нашим корпоративним клієнтам та страховикам, що дозволить їм зрозуміти унікальну позицію їхнього бізнесу завдяки кращій кількісній оцінці ризиків, позиціонувати їх як стратегічно важливіших у питаннях доступу до капіталу та досягнення бізнес-цілей, — говорить Енді Марселл, генеральний директор департаменту ризикового капіталу Aon.

Aon розгорнула можливості консультування з питань кліматичних ризиків для кількох організацій, включаючи кілька великих іпотечних кредиторів у США. Окрім фінансових установ та урядів, Aon також пропонує ці можливості компаніям у сфері енергетики, будівництва, харчової промисловості та сільського господарства.

Хендерсон має 20-річний досвід роботи в аналітиці ризиків і очолював U.S. Catastrophe Analytics, надаючи перестраховикам змодельовану інформацію для кращого розуміння їхнього ризику катастроф, що є основним фактором здоров'я балансу.

Зараз вона підпорядковується Полу Шеддену, якого в серпні 2023 року було призначено керівником відділу передової аналітики ризиків Risk Capital.

Ця структура ще більше посилює співпрацю та інновації в аналітиці та брокерських можливостях як рішень з комерційних ризиків, так і рішень з перестрахування, а також використовує технічну експертизу Аона серед аналітиків даних, моделювальників катастроф та актуаріїв.

Розширення кліматичних ризиків є невід'ємною частиною нашого прагнення масштабувати інновації у сфері передової аналітики ризиків, використовуючи глибокий досвід нашої фірми у наданні даних, технологій та експертизи.

Ліз та її зростаюча команда є кваліфікованими консультантами щодо того, як організації можуть адаптувати, інтерпретувати, перекладати та впроваджувати кліматичні дані в існуючі робочі процеси та бізнес-рішення, надаючи нашим клієнтам справжню перевагу в умовах нестабільності, що виникає.

Автор:  Yana Keller
Источник:  Beinsure
URL статьи:  https://beinsure.com/news/aon-expansion-climate-risk-advisory/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес