На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Fitch змінило прогноз Swiss Re на "позитивний" і підтвердило рейтинг IFS на рівні "A+"

Версия для печати Версия для печати
22.11.2023 

Глобальне рейтингове агентство Fitch переглянуло прогноз перестрахувальної компанії Swiss Reinsurance Company Ltd (Swiss Re) зі "стабільного" на "позитивний", повідомляється на сайті Fitch.

Агентство також підтвердило рейтинг фінансової стійкості страхової компанії Swiss Re (IFS) на рівні "A+" (сильний) і довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) на рівні "A".

Також наголошується, що перегляд прогнозу відображає значне поліпшення фінансових показників Swiss Re, а також поліпшення капіталізації та левереджа. Підтвердження відображає "найсприятливіший" профіль компанії Swiss Re, "високу" капіталізацію і боргове навантаження, а також "високі" фінансові показники і прибуток.

За 9 місяців 2023 року Swiss Re повернулася до чистого прибутку в розмірі $2,5 млрд, що відповідає річній рентабельності капіталу (ROE) у 26% (9 місяців 2022 року: чистий збиток у розмірі $285 млн).

У перестрахуванні P&C повідомлений комбінований коефіцієнт покращився до 94% (9м 2022: 106%) завдяки зниженню збитків від стихійних лих, а також поліпшенню цін і умов.

Показники перестрахування L&H продовжували поліпшуватися на тлі різкого зниження збитків, пов'язаних з пандемією.

Підрозділ корпоративних рішень повідомив про поліпшення сукупного показника до 91% за 9 міс.-2023 проти 93% за аналогічний період роком раніше завдяки скороченню великих збитків.

Fitch очікує, що достатність капіталу Swiss Re покращиться наприкінці 2023 року і в 2024 році за рахунок більш високих прибутків, за умови нормального рівня великих збитків.

Fitch вважає резервування Swiss Re розумним і таким, що підтримує рейтинги. За 9 місяців 2023 року Swiss Re посилила рівні резервування в перестрахуванні P&C, додавши $151 млн до резервів зобов'язань США, зокрема, тільки в третьому кварталі. Навпаки, Swiss Re змогла вивільнити резерви свого підрозділу корпоративних рішень, скоротивши за січень-вересень сукупний коефіцієнт на 1,4 п.п.

Fitch розглядає Swiss Re як одну з обраної групи перестраховиків, що володіє масштабом, різноманітністю і фінансовою міццю, що дозволяє залучати високоякісний бізнес, розміщений на світовому ринку перестрахування.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес