На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Lloyd's розпочав консультації щодо дорожньої карти для страхування перехідного періоду

Версия для печати Версия для печати
27.11.2023 

Lloyd's of London, провідний світовий ринок страхування та перестрахування, розпочав консультації щодо своєї дорожньої карти для страхування перехідного періоду.

У консультації викладено запропонований підхід Ллойд на наступні три роки у всіх сферах сталого розвитку ринку, включаючи андеррайтинг, інвестиції, управління ризиками, а також капітал і резервування.

Дорожня карта була розроблена для підтримки учасників ринку в розробці та впровадженні їхніх власних стратегій сталого розвитку, включаючи навігацію в мінливих регуляторних вимогах до звітності.

Вона також має на меті забезпечити більшу ясність для всіх зацікавлених сторін щодо того, як Lloyd's буде підтримувати клієнтів, коли вони реагують на нестабільне макросередовище, зберігаючи при цьому декарбонізацію та прогрес у перехідному періоді для підтримки глобальних амбіцій щодо досягнення нульового рівня викидів парникових газів.

У документі викладені заплановані процеси нагляду та регуляторні очікування щодо управління ризиками, пов'язаними з кліматом, капіталу та резервування, а також планування перехідного періоду.

Він має на меті забезпечити короткострокові практичні кроки, які можуть бути здійснені, зосереджуючись на важливих сферах. План буде розроблятися та оновлюватися у відповідь на результати консультацій, а також протягом наступних років, щоб забезпечити його відповідність державній політиці та регуляторним вимогам.

Ми сподіваємося, що завдяки цій консультації ринок отримає більше розуміння підходу, який Корпорація планує застосувати, щоб підтримати наших клієнтів у подоланні викликів, пов'язаних з переходом до низьковуглецевих бізнес-моделей.

Наша мета – надати учасникам ринку більшої впевненості у розробці, впровадженні та реалізації власних індивідуальних кліматичних стратегій протягом перехідного періоду та після нього.

Визнаючи, що ефективне планування та виконання планів переходу є одним з найбільших викликів, з якими зіткнеться бізнес у найближчі роки, деталі, наведені в консультації, можуть бути використані брокерами в їхніх дискусіях з клієнтами, а також керуючими агентами, які розробляють власні плани переходу, як і коли це доречно для кожного бізнесу.

Lloyd's продовжує підтримувати керуючих агентів у цій сфері, надаючи рекомендації щодо нових продуктів, публікуючи тематичні огляди з питань зміни клімату та беручи на себе зобов'язання розробити обґрунтування концепції для системи обліку викидів.

Консультація також містить корисні ресурси щодо управління ризиками перехідного періоду в інвестиційних портфелях керуючих агентів. У березні цього року Lloyd's запустив Приватний імпакт-фонд для активів, орієнтованих на сталий розвиток, за темами пом'якшення наслідків зміни клімату та адаптації до них.

Автор:  Yana Keller
Источник:  Beinsure
URL статьи:  https://beinsure.com/news/lloyds-roadmap-insuring-transition/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес