На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Звіт по сегментам ринку від Best: Американські страховики нестандартних авто націлені на покращення результатів андеррайтингу

Версия для печати Версия для печати
28.11.2023 

Згідно з новим звітом AM Best, сегмент нестандартного автострахування в США продовжує демонструвати погані результати, хоча збиток від андеррайтингу в першому півріччі 2023 року склав $333 млн, що є покращенням у порівнянні зі збитком у $773 млн за аналогічний період минулого року.

У звіті Best's Market Segment Report "Страховики нестандартних авто націлені на покращення результатів андеррайтингу" зазначається, що результати компаній, які входять до складу AM Best's композиту приватних пасажирських нестандартних авто (PPNSA), відображають постійну стурбованість щодо неадекватності тарифів, а також інфляційний тиск, який сприяв зростанню витрат на відшкодування збитків. Негативні результати зберігаються, незважаючи на зусилля, спрямовані на використання наявних інформаційних інструментів і технологій для ефективного реагування на зростання витрат на відшкодування збитків і тенденції щодо серйозності збитків, а також на досягнення більшої адекватності тарифів.

Хоча покращення результатів андеррайтингу залишається недосяжним, згідно зі звітом, прагнення до адекватності премій призвело до рекордного квартального обсягу премій: у першому кварталі 2023 року прямі підписані премії (DPW) вперше за один квартал перевищили 6 мільярдів доларів США.

Потреба у вищих преміях демонструє переважаючий вплив інфляції на вартість збитків та зусилля нестандартних автостраховиків наздогнати, якщо не випередити, ці негативні тенденції, — сказав Девід Блейдс, асоційований директор з галузевих досліджень та аналітики AM Best. "Ці зусилля можуть призвести до певного прогресу в компенсації вищих витрат на виплати, частково пом'якшивши нещодавнє зростання комбінованого коефіцієнту композитного страхування та погіршення збитковості андеррайтингу".

Збиток від андеррайтингу в першому півріччі 2023 року слідує за збитками від андеррайтингу в розмірі $1,5 млрд у 2022 році. Прогноз AM Best щодо сегменту особистого автострахування в США, невеликою частиною якого є ринок нестандартного автострахування, є негативним з огляду на операційні умови та результати. У звіті також зазначається, що історично складнощі зі страхуванням страхувальників з підвищеним ризиком сприяли тому, що результати нестандартного страхування були слабшими, ніж результати стандартного ринку приватного легкового автострахування.

Источник:  AM Best
URL статьи:  https://news.ambest.com/pr/PressContent.aspx?altsrc=2&refnum=34124

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес