На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Прогноз Fitch по сектору медичного страхування США в 2024 році залишається нейтральним

Версия для печати Версия для печати
07.12.2023 

Тривале підвищення відсоткових ставок залишатиметься більшою мірою благом для американських медичних страховиків у наступному році, хоча ця перевага має обмежений термін придатності, згідно з прогнозом Fitch Ratings.

Медичні страхові компанії, як правило, мають короткострокові портфелі активів, що складаються переважно з високоякісних інвестицій з фіксованою дохідністю, тому вищі ставки були перевагою, оскільки доходи від існуючих облігацій можна було реінвестувати за вищими поточними ставками.

Однак компанії, які мають непогашений борг у структурі капіталу, не мали потреби в рефінансуванні протягом останніх двох років, тому вони продовжують отримувати вигоду від історично низьких ставок, за якими вони запозичували.

Прогноз Fitch по сектору медичного страхування США в 2024 році залишається нейтральним. Компанії продовжують орієнтуватися на високий рівень використання медичних послуг, триваюче похмілля від пандемії, згортання державної підтримки системи охорони здоров'я, пов'язаної з пандемією, а також інфляційний тиск і ризики уповільнення економіки США.

У наступному році варто знову звернути увагу на перегляд права на участь у програмі "Медикейд". Штати продовжують переглядати право на участь у програмі "Медикейд", в той час як Міністерство охорони здоров'я та соціальних служб США підрахувало, що до 15 млн осіб, охоплених програмою "Медикейд" та Програмою дитячого медичного страхування, ризикують втратити страхове покриття.

Високий рівень виключення з програми може потенційно призвести до збільшення загальної гостроти проблеми в групі отримувачів Medicaid.

Проте, будь-який вплив такого несприятливого відбору буде помірним і нетривалим.

За даними CNN, очікується, що вартість медичного страхування, пов'язаного з роботою, у 2024 році зростатиме найшвидшими темпами за останні роки, оскільки інфляція пронизує страхові поліси.

Компанії планують взяти на себе більшу частину цього зростання, але багато працівників також можуть відчути на собі удар у вигляді вищих страхових внесків і витрат на лікування з власної кишені. Деякі компанії можуть також обмежити покриття різними способами, щоб приглушити стрибок вартості.

Працівники дізнаються, наскільки більше їм доведеться платити, під час періоду відкритого набору, який зазвичай відбувається в цей час.

За даними KFF, працівники витрачають в середньому $6 575 на свою частку майже $24 000 річної премії за сімейний поліс і трохи більше $1 400 на свою частку $8 435 річної вартості індивідуального страхового полісу.

За даними KFF, майже 153 мільйони американців мають медичне страхування за місцем роботи, що є найбільшим джерелом покриття на сьогоднішній день.

За словами Деббі Ешфорд, головного актуарія відділу медичних рішень компанії Aon у Північній Америці, є багато причин, чому витрати на охорону здоров'я стрімко зростають, і вона прогнозує зростання на 8,5% до 2024 року, що майже вдвічі перевищує цьогорічний показник.

Зростання цін становить більше половини цього стрибка. Хоча інфляція досягла свого піку минулого року, її вплив на сектор охорони здоров'я часто затримується, оскільки контракти між страховиками та постачальниками медичних послуг зазвичай укладаються на кілька років.

Автор:  Nataly Kramer
Источник:  Beinsure
URL статьи:  https://beinsure.com/news/us-health-insurance-sector-2024-outlook/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес