На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Best's Special Report: Страхування майна/нещасних випадків у США за перші дев'ять місяців 2023 року зазнало збитків у розмірі $32 млрд.

Версия для печати Версия для печати
08.12.2023 

Згідно з новим звітом AM Best, за перші дев'ять місяців 2023 року американський ринок страхування майна/нещасних випадків (P/C) зафіксував чистий збиток від андеррайтингу в розмірі $32,2 млрд, що на $7,6 млрд гірше, ніж за аналогічний період попереднього року.

Ці попередні результати детально викладені в новому спеціальному звіті Best під назвою "Перший погляд: Дев'ять місяців 2023 року: фінансові результати страхування майна/нещасних випадків у США", а дані отримані від компаній, чиї обов'язкові звіти за дев'ять місяців 2023 року були отримані станом на 4 грудня 2023 року, що становить приблизно 99% від загального обсягу підписаних чистих премій у галузі та 98% профіциту страхувальників.

Згідно зі звітом, збитки в сегменті особистого страхування були основним фактором, що вплинув на комбінований коефіцієнт P/C галузі, який склав 103,4 за дев'ять місяців, що на 0,7 процентного пункту нижче, ніж за аналогічний період 2022 року. За оцінками, збитки від катастроф склали 9,8 відсоткових пунктів комбінованого коефіцієнта за дев'ять місяців 2023 року порівняно з 7,3 пунктами за перші дев'ять місяців 2022 року.

За дев'ять місяців у галузі P/C спостерігалося зростання чистих зароблених премій на 9,7% і зниження дивідендів страхувальників на 2,2%; однак це було компенсовано зростанням понесених збитків і витрат на врегулювання збитків (LAE) на 11,9% до 476,4 млрд доларів, а також збільшенням інших витрат на андеррайтинг. Оскільки зароблений чистий інвестиційний дохід практично не змінився порівняно з попереднім роком і становив $51,4 млрд, збиток від андеррайтингу призвів до зниження операційного доходу до оподаткування на 28,4% до $19,9 млрд. Зміна чистого реалізованого приросту капіталу в National Indemnity Company на $50 млрд призвела до того, що чистий прибуток галузі збільшився більш ніж удвічі – до $65,7 млрд.

Источник:  AM Best
URL статьи:  https://news.ambest.com/pr/PressContent.aspx?altsrc=2&refnum=34191

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес