На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Best's Special Report: Зменшення збитків у галузі страхування життя/здоров'я в США знизиться до нуля у 2022 році

Версия для печати Версия для печати
13.12.2023 

Згідно з новим звітом AM Best, у 2022 році не було виявлено жодного нового випадку знецінення страхових компаній у сфері страхування життя/здоров'я в США, що відображає зниження з 10 у 2019 році.

У спеціальному звіті Best під назвою "Оновлення знецінення життя/здоров'я в США за 2022 рік" зазначається, що протягом досліджуваного періоду 2000-2022 років 182 страхові компанії зі страхування життя/здоров'я зазнали знецінення. Ці погіршення включали 146 ліквідацій неплатоспроможних компаній, 34 санації (з яких 19 були закриті протягом цього періоду, а 15 залишаються відкритими на момент написання цього звіту) та два заходи з консервації.

На частку страховиків від нещасних випадків та медичного страхування припадало 69% знецінень, тоді як 14% припадало на невеликі страхові компанії зі страхування життя, які зосереджувалися переважно на продажі полісів страхування від нещасних випадків на виробництві та поховання або на бізнесі з обумовленою премією на Півдні країни.

Основною причиною зменшення корисності (якщо можна було визначити конкретну причину) були значні труднощі, пов'язані з діяльністю як кваліфікованого неприбуткового емітента медичного страхування (відомого як Co-Ops, або Плани, керовані та орієнтовані на споживача) відповідно до Закону про захист прав пацієнтів та доступне медичне обслуговування, що призвело до 19 випадків зменшення корисності. Шахрайство або ймовірне шахрайство стало причиною 15 знецінень, тоді як вісім були спричинені, принаймні частково, значними інвестиційними втратами.

Автор:  Joseph Roethel
Источник:  AM Best
URL статьи:  https://news.ambest.com/pr/PressContent.aspx?altsrc=2&refnum=34205

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес