На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Munich Re запускає інструмент андеррайтингу SARA для страховиків з ЄС та Латинської Америки

Версия для печати Версия для печати
20.12.2023 

Munich Re Automation Solutions, постачальник автоматизованих андеррайтингових та аналітичних рішень для індустрії страхування життя, запускає новий модуль Interview Screens для свого автоматизованого андеррайтингового рішення для точок продажів SARA (Smart Automated Risk Assessment).

Легкі та гнучкі, екрани інтерв'ю SARA адаптують візуальний досвід та користувацький інтерфейс власного бренду страховика, забезпечуючи заявникам безперешкодну подорож через процес андеррайтингу.

Екрани інтерв'ю задіюють механізм андеррайтингу, керуючи подачею запитань і спонукаючи користувача до взаємодії.

Спочатку, коли заявники відповідають на низку запитань інтерв'ю на основі свого профілю, механізм андеррайтингу використовує попередньо визначені правила SARA та анкети, щоб визначити, чи варто використовувати рефлексивні запитання, чи потрібно застосувати андеррайтингові дії в результаті розкриття інформації.

Після отримання відповідей на всі запитання на екрані зведеного звіту відображається вся введена інформація, яка повертається до системи андеррайтингу для прийняття остаточного рішення.

Екрани інтерв'ю SARA спрощують початкову фазу процесу подання заяви на страхування. Клієнтська система тепер плавно переходить до нашого андеррайтингового механізму, який вміло обробляє екрани

"Такий підхід прискорює проекти за рахунок зменшення загальних зусиль і часу, що робить його ідеальним рішенням для клієнтів з обмеженим часом або ресурсами, які шукають готові інтерфейси додатків, що конфігуруються".

Альберто Абало, генеральний директор Munich Re Life and Health у Південній Європі та Латинській Америці: "SARA вже надає нашим клієнтам глибокий набір правил для андеррайтингу страхування життя та здоров'я. Вона в курсі останніх досягнень медицини, може андеррайтингувати понад 90% заявок менш ніж за дві хвилини, в той же час розуміючи андеррайтингові дані, щоб запропонувати персоналізований досвід".

Екрани інтерв'ю SARA представляють собою значний стрибок вперед у технології цифрового андеррайтингу, надаючи страховикам комплексне, ефективне рішення для обробки заявок на поліси.

Ця пропозиція сприяє виконанню міс.ї Munich Re Automation Solutions, яка полягає в тому, щоб переосмислити досвід споживачів у сфері страхування за допомогою інноваційних технологій.

Автор:  Yana Keller
Источник:  Beinsure
URL статьи:  https://beinsure.com/news/munich-re-underwriting-tool-for-insurers/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес