На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Як працює інвестиційне страхування життя?


09.04.2024 

Накопичувальне або інвестиційне страхування життя – це своєрідний фінансовий інструмент. Він поєднує в собі страховий захист і можливість збільшувати свої накопичення через інвестиції. На відміну від класичного варіанту, страхування життя з інвестиційною складовою допомагає накопичити певну суму до кінця дії договору.

Принцип роботи страхування життя

У кожної страхової компанії алгоритми оформлення накопичувального страхування можуть трохи змінюватися. Розберемо принципи на основі правил страховика ARX:

Таким чином ви страхуєте своє життя. Якщо настає страховий випадок, то компанія виконує свої зобов'язання. Якщо ж випадок не настає, поки діє договір, то після його закінчення ви отримуєте і свій внесок, і прибуток.

Оформляти страховку не складно. Вам не потрібно збирати пакети документів: достатньо паспорта та ідентифікаційного коду.

Чому інвестиційне страхування – це корисно?

Основна перевага інвестиційного страхування полягає саме в поєднанні звичайної страховки життя і можливості накопичувати капітал. Можна розглядати цей фінансовий інструмент як повну заміну або доповнення до депозиту. Зазвичай депозити кладуть строком на один рік, а тут часові рамки більші – від п'яти років.

П'яти років вистачає на те, щоб накопичити на:

Інвестиції страховика проходять у рамках українського законодавства. Тож накопичувальне страхування з інвестиційними інструментами – вигідне рішення для всіх, хто хоче отримати пасивний дохід або сформувати надійну фінансову подушку на майбутнє.

Источник:  РЕАЛ
URL статьи:  https://real-vin.com/kak-rabotaet-investicionnoe-strahovanie-zhizni

«« Вернуться на первую страницу раздела