На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

WTW представляє "перший на ринку" механізм страхування вантажів та ризиків війни на суші в Україні


13.05.2024 

Міжнародна консалтингова, брокерська компанія WTW у партнерстві з українською страховою компанією надала кредитну лінію, забезпечену лондонським ринком, яка покриває ризики, пов'язані з вантажами та військовими діями на суші.

За словами WTW, ця перша на ринку кредитна лінія пропонує "вкрай необхідну впевненість" українським та іноземним підприємствам, які переміщують товари та продукцію наземним транспортом в межах кордонів України.

Лондонський ринок працює під керівництвом синдикату Lloyd's Markel, доступ до нього можна отримати через WTW Ukraine.

Сем Уорнс, директор департаменту морських перевезень WTW, прокоментував: "Ця лінія доповнює інші наші пропозиції для військових вантажів, такі як лінія для зернових у Чорному морі та лінія на суму $300 млн, що забезпечує покриття в Червоному морі та інших зонах підвищеного ризику війни".

В'ячеслав Андрійко, голова WTW в Україні, додав: "Ми раді запропонувати перше рішення по страхуванню військових ризиків в межах України, щоб забезпечити душевний спокій вітчизняним компаніям, а також впевненість міжнародним компаніям, які пропонують свою підтримку і допомогу у відновленні України".

Памела Томпсон-Холл, керівник міжнародного відділу WTW, зазначила: "У WTW є чітка мета – трансформувати завтрашній день, впроваджуючи інноваційні рішення для вирішення ризиків наших клієнтів.

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/wtw-unveils-market-first-facility-for-cargo-and-war-on-land-risks-in-ukraine/

«« Вернуться на первую страницу раздела