На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Глобальний страховий ринок в 2023 році продемонстрував стійкість

Версия для печати Версия для печати
15.02.2024 

Глобальний страховий ринок в 2023 році продемонстрував стійкість до інфляційного тиску, згідно з останніми даними у звіті Aon про динаміку глобального страхового ринку за четвертий квартал.

Незважаючи на інфляцію, ціни на страховому ринку залишалися відносно помірними. Однак ризики із складним профілем і несприятливим досвідом збитків, наприклад ризики, що піддаються стихійним лихам або значним зобов'язанням США, зазнали більш помітного зростання тарифів.

Старі страховики розширили свої апетити, тоді як нові учасники націлилися на ринки, що розвиваються, що призвело до здорової конкуренції та достатнього потенціалу для ефективних ризиків.

Навпаки, ризики зі складним профілем або несприятливими втратами зіткнулися з обмеженнями можливостей, що спонукало багатьох страховиків шукати альтернативні рішення для передачі ризиків.

У той час як страховики підтримували сильний андеррайтинг, цільові показники зростання ринку на кінець року призвели до збільшення гнучкості та нових можливостей для клієнтів, особливо для низькозбиткових ризиків.

Перестрахові ліміти, термін дії яких закінчився, і франшизи були легко доступні для більшості розміщень ризиків на глобальних ринках. Деякі страхувальники реінвестували заощаджені премії у збільшення лімітів або зменшення франшиз, особливо для ефективних ризиків і продуктів у сферах з високим попитом, таких як кіберстрахування та страхування відповідальності директорів і посадових осіб.

Страховики продовжували диференціювати себе за допомогою умов страхового покриття та андеррайтингу.

Проте певні обмеження, які стосувалися інфекційних захворювань, території покриття, а також страйків та політичних і громадських заворушень, залишалися незмінними.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/24/02/15/43516

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес