На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Попит на параметричне страхування зросте у 2024 році на тлі зростання довіри — Swiss Re

Версия для печати Версия для печати
07.03.2024 

Виступаючи в інтерв'ю Reinsurance News, Мартін Хотц, керівник відділу параметричного страхування Swiss Re Corporate Solutions, припустив, що попит на параметричне страхування продовжить зростати в 2024 році, оскільки "в параметричному полісі немає дрібного шрифту, що клієнти цінують в ці непевні часи".

За словами Хотца, попит на параметричне страхування "неухильно зростає" в останні роки, і він очікує, що це продовжиться і в 2024 році.

"Три основні якості параметричного страхування – це швидкість, гнучкість у використанні виплат і прозорість. У параметричному полісі немає дрібного шрифту, що клієнти цінують у ці непевні часи", — пояснив Хотц.

Він також зауважив, що розвиток технологій і збору даних означає, що параметричне страхування "стає все більш привабливим", оскільки моніторинг і вимірювання природного світу стають все більш точними.

Хотц продовжив: "Щоб задовольнити зростаючий попит на швидке і гнучке покриття, великі комерційні страхові брокери тепер мають команди експертів, присвячені параметричному страхуванню.

"Наші партнери-брокери відіграють важливу роль у процесі навчання продукту, і ми вітаємо цю спеціалізацію, яка стане одним із факторів, що сприятиме подальшому зростанню ринку параметричного страхування".

Обговорюючи стратегію Swiss Re Corporate Solutions щодо параметричного страхування та можливості, які він бачить у 2024 році, Хотц зазначив, що нетрадиційне страхування "довело свою ефективність як метод передачі ризиків" під час нещодавніх природних катастроф, таких як ураган Ян, землетрус у Марокко та новорічний землетрус в Японії.

"Параметричне страхування було протестоване, і поліси поводилися так, як очікувалося, в результаті чого багато потенційних клієнтів з більшою впевненістю стали користуватися параметричним страхуванням", — сказав він.

Хотц продовжив: "Наша стратегія параметричного страхування домашніх тварин є дуже стабільною, оскільки ми залишаємося одним з провідних комерційних страховиків параметричного страхування домашніх тварин, об'єднуючи наші безпрецедентні науково-дослідницькі можливості, міцність нашого балансу і досвід більш ніж 1 000 виданих полісів параметричного страхування домашніх тварин, включаючи багато успішно врегульованих страхових випадків".

"У 2024 році ми очікуємо на можливості з усіх куточків світу, по всьому спектру природних ризиків".

Источник:  Reinsurance News
URL статьи:  https://www.reinsurancene.ws/demand-for-parametric-insurance-to-rise-in-2024-amid-growth-in-confidence-swiss-res-hotz/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес