На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Marsh запускає новий глобальний механізм, що забезпечує покриття до $825 млн для зберігачів цифрових активів

Версия для печати Версия для печати
26.03.2024 

Marsh, провідний світовий страховий брокер і консультант з ризиків, що входить до Marsh McLennan, оголосив про запуск нової страхової програми для зберігачів цифрових активів, включно з фінансовими установами.

Як повідомляється на сайті Marsh, це найбільша у своєму роді організація, що забезпечує страхову ємність до $825 млн і доступна клієнтам Marsh по всьому світу.

Цей механізм підтримуватиме ті організації, чиї цифрові активи зберігаються в автономному режимі (так звані холодні сховища), а також ті, хто прагне покрити певні елементи ризиків для активів, захищених багатосторонніми обчисленнями (MPC) або іншими рішеннями для зберігання, що не працюють повністю в автономному режимі, наголошується в повідомленні.

За підтримки синдикатів Lloyd's і міжнародних страховиків зі штаб-квартирою в Лондоні фонд буде підтримувати організації в захисті їхніх цифрових активів від ризиків, пов'язаних із фізичними природними небезпеками, фізичними крадіжками третіх осіб і внутрішньою змовою з боку співробітників, відповідальних за безпечне зберігання.

Згідно з дослідженням ризиків світової технологічної індустрії Marsh за 2023 рік, 50% респондентів у світовій технологічній галузі вже працюють у сфері цифрових активів або вивчають можливості, пов'язані з ними. Крім того, 136 банків США, що входять до складу Федеральної корпорації зі страхування вкладів, планують або вже беруть участь у різних ініціативах, пов'язаних із цифровими валютами.

Цей об'єкт розробила команда цифрових активів Marsh Specialty в Нью-Йорку та Лондоні, яка пропонує рішення з передачі ризиків фірмам у всьому світі, які працюють у сфері блокчейна, криптовалют і цифрових активів.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес