На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Продовження перестрахування з 1 квітня вигідніше для покупців — Aon

Версия для печати Версия для печати
01.04.2024 

Продовження перестрахування 1 квітня 2024 року було "більш передбачуваним і загалом сприятливим для покупців перестрахування", водночас ціни на перестрахування від майнових катастроф загалом залишалися незмінними, зазначає страховий і перестрахувальний брокер Aon, повідомляє сайт Reinsurance News.

На думку Aon, це обумовлено привабливим рівнем прибутковості з поправкою на ризик, досягнутим за останній рік.

Під час продовження 1/4 поновлюється близько 60% бізнес-угод в Азії, при цьому деякі з найбільших у світі програм із боротьби з катастрофами поновлюються в Японії, а також оновлюються великі портфелі бізнесу в таких регіонах, як Південна Корея, Китай та Індія.

Aon повідомляє, що продовження контрактів на нерухомість в Японії посилило позитивні тенденції, що спостерігалися в США під час січневих продовжень, водночас ціни залишилися на колишньому рівні або злегка знизилися. У Південній Кореї, Китаї та Індії конкуренція в котячому бізнесі також була вищою, хоча ситуація була різною.

1 квітня також є ключовою датою продовження факультативного перестрахування, і хоча цей продукт не набув широкого поширення в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, Aon зазначає, що перестрахувальники продемонстрували підвищений апетит до факультативного перестрахування на рівні 1/4, в той час як на ринок продовжують виходити нові гравці, наприклад, управління загальними агентами.

В Індії продовження страхування від 1 квітня відкрило нові можливості для продавців страхового захисту, що зумовлено прогнозованим становищем країни як страхового сектору, що найшвидше зростає серед усіх країн G20 протягом наступних п'яти років.

"Продовження перестрахування 1 квітня було більш передбачуваним і загалом сприятливим для покупців перестрахування. У міру того, як у середині року починаються продовження договорів на схильних до катастроф ринках Флориди, Австралії та Нової Зеландії, перестраховики вказують на сильний апетит до ризику катастроф", — зазначає генеральний директор Азіатсько-Тихоокеанського регіону Aon's Reinsurance Solutions Джордж Аттард.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес