На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Страховики та страхувальники розходяться в думках щодо штучного інтелекту в андеррайтингу

Версия для печати Версия для печати
17.04.2024 

Дані звіту Insurance 2024 AI in Insurance Report показують, що споживачі виступають проти штучного інтелекту в андеррайтингу та управлінні страховими випадками.

"Розуміння ставлення споживачів до штучного інтелекту має вирішальне значення для страхових організацій, коли вони планують свою стратегію впровадження штучного інтелекту", – сказав Кріс Лафонд, генеральний директор Insurance, у прес-релізі. "(Висновок) свідчить про необхідність збалансованого підходу, щоб пам'ятати про сфери, де людський нагляд залишається кращим. Впровадження штучного інтелекту, який доповнює людське судження, а не замінює його, стане ключем до зміцнення довіри та прийняття серед споживачів". (Копирайт изображения: Song_about_summer/Adobe Stock)

Споживачі все більше звикають до використання штучного інтелекту, оскільки він інтегрується в їхній повсякденний досвід – від чат-ботів для обслуговування клієнтів до ChatGPT для допомоги в кодуванні або перекладі. Однак багато споживачів, особливо страхувальники, не погоджуються з використанням ШІ для прийняття рішень.

Источник:  PropertyCasualty360
URL статьи:  https://www.propertycasualty360.com/2024/04/17/insurers-and-policyholders-at-odds-over-ai-in-underwriting-claims/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес