На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Економічні та страхові збитки від шторму та повені в Азії та ОАЕ перевищать сотні мільйонів доларів

Версия для печати Версия для печати
22.04.2024 

Сильні дощі, шторми та масштабні повені обрушилися на Південно-Західну Азію, зокрема на Об'єднані Арабські Емірати, у період з 8 по 17 квітня, спричинивши значні економічні та страхові збитки, які, за оцінками Aon, можуть досягти сотень мільйонів доларів.

Національний центр метеорології ОАЕ зафіксував рекордну 24-годинну кількість опадів у 254,8 мм на станції Хатам Аль Шакла. Дубай серйозно постраждав від сильних опадів 15-16 квітня, лише за один день випало 142 мм, що еквівалентно річній кількості дощів і найсильнішій зливі з початку обліку в 1949 році.

Міжнародний аеропорт Дубая був повністю затоплений, що призвело до скасування понад 1200 рейсів і кількох літаків, затоплених у паводковій воді, що потенційно може призвести до значних матеріальних збитків. Транспортні послуги Дубая постраждали: у центрі міста було затоплено багато автомобілів, будинків і торгових центрів. Крім того, у багатьох частинах країни повідомлялося про відключення електроенергії та води.

Сильні дощі також спричинили смертоносні повені на півночі Оману між 14 і 16 квітня, а також в Афганістані та Пакистані. Грози, сильні дощі та раптові повені вплинули на інші країни регіону, включаючи Саудівську Аравію, Катар, Іран, Бахрейн, Кувейт і Ємен.

Суворі погодні явища призвели до щонайменше 166 загиблих, сотень поранених і значної шкоди тисячам будівель, місцевій інфраструктурі та сільському господарству.

Враховуючи поточну оцінку збитків і значні збитки, заподіяні на великій території, ще занадто рано визначати очікуваний економічний вплив у постраждалому регіоні.

Початкові оцінки цього району свідчать про значний вплив на майнові ризики, інфраструктуру та сільське господарство, який, ймовірно, сягне щонайменше сотень мільйонів доларів. Страхові збитки будуть значно нижчими через відносно низьке проникнення страхування.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/24/04/22/43717

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес