На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Ціни на страхування продовжують знижуватися в більшості регіонів — Marsh

Версия для печати Версия для печати
25.04.2024 

Глобальні ставки комерційного страхування зросли на 1% у першому кварталі 2024 року порівняно зі зростанням на 2% у четвертому кварталі 2023 року, свідчить Глобальний індекс страхового ринку, опублікований страховим брокером і консультантом із ризиків Marsh, повідомляє сайт Reinsurance News.

Водночас підкреслюється, що ставки залишалися відносно стабільними, водночас у більшості регіонів у першому кварталі спостерігалося невелике зниження.

Marsh зазначає, що багато в чому це було обумовлено посиленням тенденції до скорочення фінансових, професійних і кібер-ліній, а також посиленням конкуренції серед страховиків на світовому ринку нерухомості.

У середньому ставки знизилися у Великій Британії, Азії, Тихоокеанському регіоні, Канаді, а також у регіонах Індії, Близького Сходу та Африки на 2%.

Однак у США та Європі ставки зросли на 3%, а також у Латинській Америці та країнах Карибського басейну на 5%.

Крім того, у першому кварталі 2020 року глобальні тарифи на страхування майна зросли в середньому на 3% порівняно зі зростанням на 6% у попередньому кварталі.

У США організації з концентрацією активів у зонах катастроф, як-от Мексиканська затока, Атлантичне узбережжя і Каліфорнія, почали спостерігати нижчий ріст або навіть зниження ставок порівняно з вищим зростанням останніми роками.

Ще один ключовий показник, на який слід звернути увагу, полягає в тому, що ставки страхування від нещасних випадків зросли в середньому на 3%, як і в попередні п'ять кварталів. Багато в чому це сталося через побоювання з приводу розміру нагород журі в США.

Marsh зазначає, що завдяки зниженню ставок і посиленню конкуренції за бізнес – особливо в США, Великій Британії, Тихоокеанському регіоні та Канаді – середні ставки знизилися на 7% у першому кварталі порівняно зі зниженням на 6%, яке спостерігалося в попередньому кварталі.

У всьому світі ставки кіберстрахування знизилися на 6% порівняно зі зниженням на 3%, що спостерігалося в попередньому кварталі.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес