На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

McLennan запускає рішення на базі штучного інтелекту для трансформації управління ризиками в ланцюжку поставок

Версия для печати Версия для печати
07.05.2024 

McLennan, провідна у світі фірма, що надає професійні послуги в галузі ризиків, стратегії та управління персоналом, 2 травня оголосила про запуск Sentrisk, передової платформи на базі штучного інтелекту з інтегрованими консультаційними послугами, що змінить підходи бізнесу до управління ризиками глобального ланцюга поставок, повідомляється на сайті компанії.

Створена завдяки об'єднанню можливостей компаній Marsh McLennan Marsh і Oliver Wyman, Sentrisk використовує передові технології, як-от штучний інтелект для картування ланцюжків поставок і геопросторові супутникові зображення. Ці потужні інструменти дадуть змогу організаціям більш детально, ніж будь-коли раніше, відображати свої ланцюжки постачань і розробляти стратегії зниження, передавання та управління ризиками, які точніше відповідають потребам їхнього бізнесу.

Завдяки здатності глибоко аналізувати ланцюжок поставок, Sentrisk накладає власну аналітику для виявлення вразливостей із низьким, середнім і високим ризиком аж до рівня майданчика, постачальника або конкретного компонента. Користувачам надають комплексне оцінювання ризиків у їхньому ланцюжку постачань, сповіщення про збої в роботі критично важливих активів і доступ до консультаційних послуг із ризиків від Marsh і Oliver Wyman.

Поточні змодельовані ризики включають стихійні лиха, геополітичні, кліматичні та репутаційні ризики, а також структурні ризики, такі як залежність від одного постачальника і географічна концентрація.

"Зростання геополітичної напруженості та інші ризики, як-от вплив кліматичних явищ, означають, що вразливості ланцюжків поставок тепер є однією з головних проблем компаній. Завдяки Sentrisk клієнти можуть використовувати технологію штучного інтелекту, щоб оперативно ухвалювати більш обґрунтовані рішення і підвищувати свою стійкість до великих потрясінь", зазначає президент і генеральний директор Marsh Мартін Саут.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес