На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Доступність страхування для домовласників погіршилася — IRC

Версия для печати Версия для печати
24.05.2024 

Згідно з недавнім звітом, частота і серйозність стихійних лих, економічні умови, зростання витрат на будівництво та судові розгляди за останні 20 років стали причинами того, що страхування домовласників стало менш доступним.

Як зазначається Reinsurance News, Рада зі страхових досліджень (IRC), підрозділ The Institutes, виявила, що у 2000-х роках домовласники витрачали 1,54% доходу своєї сім'ї на страхування.

У 2010-х роках цей показник зріс у середньому до 1,99%, а 2021 року, останнього року, за який доступні дані про витрати, витрати на страхування домовласників становили 1,99% доходів домогосподарств.

У США середні витрати на страхування домовласників збільшилися з 508 доларів у 2001 році до 1411 доларів у 2021 році, збільшившись на 5% у річному обчисленні.

Для порівняння: середній дохід домогосподарства в США збільшився більш помірно, з річним темпом зростання 2,5% з 2001 по 2021 рік.

Індивідуальні страхові внески можуть значно відрізнятися залежно від кількох чинників, включно з місцем розташування будинку, його вартістю, варіантами покриття, історією попередніх претензій і страховою компанією. Вплив основних факторів витрат широко варіюється залежно від штату. Вплив значних погодних явищ істотно різниться і відіграє важливу роль у вартості страхування.

Інші проблеми, які також впливають на загальну доступність, включають непогодні явища, поведінку під час пред'явлення претензій і судове середовище.

Аналітики зазначили, що, хоча найостанніші дані про витрати доступні тільки до 2021 року і не відображають недавнього підвищення тарифів на особисте страхування, вони дають глибокий аналіз тенденцій доступності страхування для домовласників.

Джерело:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес