На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Життєво важлива роль перестрахування у зменшенні ризиків ЩІ у сфері охорони здоров'я — Swiss Re

Версия для печати Версия для печати
28.05.2024 

У відповідь на нещодавній звіт Інституту Swiss Re, що свідчить про підвищену вразливість сектору охорони здоров'я до загроз, пов'язаних зі штучним інтелектом, Правіна Ладва, директорка з цифрових технологій Swiss Re, підкреслює важливу роль перестрахування у зменшенні цих ризиків та зміцненні цифрової довіри, необхідної для отримання максимальної вигоди від нових технологій.

Аналіз показує, що сектор охорони здоров'я та фармацевтики зазнає найбільш значного впливу ШІ протягом наступного десятиліття.

Оскільки технології ШІ все більше інтегруються в різні функції галузі охорони здоров'я, включаючи адміністрування, моніторинг пацієнтів, діагностику та розробку ліків, зростають і пов'язані з ними ризики, що можуть мати серйозні або смертельні наслідки.

Крістоф Набгольц (Christoph Nabholz), директор з досліджень та сталого розвитку Swiss Re, підкреслює: "Хоча ІТ-послуги наразі найбільше страждають від ризиків ШІ як першопрохідці в цій галузі, ситуація зміниться, оскільки використання технологій стає все більш поширеним у всіх галузях, таких як охорона здоров'я та мобільність.

Він продовжує: "Тому страхові компанії починають запроваджувати спеціальне покриття на випадок збоїв у роботі ШІ – одного з найбільших ризиків для всіх галузей".

Ладва стверджує: "Переваги штучного інтелекту є значними для широкого кола галузей, але існують також ризики, які можуть призвести до потенційних вразливостей".

"З огляду на свою роль амортизатора, перестрахувальна галузь відіграє важливу роль у вирішенні проблем, пов'язаних зі штучним інтелектом, і допомагає побудувати цифрову довіру, необхідну для використання повного потенціалу таких нових технологій", — підсумовує Ладва.

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/vital-role-of-re-insurance-in-mitigating-ai-risks-in-health-sector-swiss-re/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес