На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Зростання шахрайства з боку підрядників впливає на страхові премії власників житла в США

Версия для печати Версия для печати
29.05.2024 

Шахрайство з боку підрядників, зростаюча загальнонаціональна проблема, коштує американцям мільярди доларів щороку, впливаючи не лише на окремих осіб, але й на страхові премії в усій галузі, заявила Коаліція проти страхового шахрайства (CAIF).

Катастрофічні події, такі як урагани та торнадо, серед іншого, залишають мільйони домовласників по всій території США, які намагаються відновити та налагодити своє життя.

На жаль, вони також створюють можливості для нечесних підрядників, які прагнуть ними скористатися.

За даними Коаліції проти страхового шахрайства, у 2023 році американські страховики виплатили понад 92 мільярди доларів збитків, спричинених катастрофами, причому понад 10%, або 9,2 мільярда доларів, було втрачено через шахрайство після катастроф.

Коментуючи це питання, Девід Дж. Глоу, президент і головний виконавчий директор NICB, сказав: "Шахрайство з боку підрядників щороку коштує працьовитим американцям мільярди доларів.

"Після стихійного лиха шахрайські підрядники намагаються використати вразливість нічого не підозрюючих домовласників, обіцяючи доступну реконструкцію, ремонт або будівельні проекти, які залишають за собою шлейф невиконаних обіцянок, неякісної роботи та виснажених заощаджень".

Ця проблема не лише дорого коштує, але й підриває довіру та фінансову стабільність. Прагнучи боротися з шахрайством підрядників, Коаліція проти страхового шахрайства приєднується до Національного бюро страхових злочинів (NICB), щоб відзначити Тиждень обізнаності про шахрайство з підрядниками (CFAW) з 20 по 24 травня 2024 року.

Їхня співпраця спрямована на підвищення обізнаності, просування превентивних заходів та підтримку жертв шахрайства з боку підрядників, що в кінцевому підсумку захистить споживачів та забезпечить більш справедливий ринок.

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/growing-contractor-fraud-impacts-us-homeowners-insurance-premiums-and-causes-billions-in-loss-caif/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес