На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Американські перестрахувальники морських і річкових перевезень добре підготовлені до сезону ураганів

Версия для печати Версия для печати
04.06.2024 

Американські страховики та перестраховики майна і страхування від нещасних випадків добре підготувалися до одного з найактивніших сезонів ураганів за всю історію спостережень, згідно з щорічним звітом Fitch Ratings про ризики, пов'язані з цією небезпекою.

Прогнози на 2024 рік постійно перевищують середній 30-річний показник. Великий вихід на берег у Флориді може кинути виклик меншим, менш капіталізованим фахівцям з будівництва будинків.

Однак, за словами старшого директора Джеррі Гломбіцкі, очікується, що загальна міцність капіталу перестрахувальної галузі підтримає її під час значних ураганів у 2024 році.

Нещодавнє підвищення ставок премій та законодавчі зміни у Флориді покращили фундаментальні показники ринкового прибутку.

"Сильніші позиції капіталу посилюють здатність страховиків протистояти збиткам від великих несприятливих подій, включаючи катастрофи".

Повний вплив нещодавніх законодавчих та регуляторних дій у Флориді ще належить побачити.

Незважаючи на зменшення кількості судових спорів, Флорида залишається дуже вразливою до стихійних лих, зазнавши значних втрат з 2017 року, включаючи роки без великих ураганів, що обрушилися на штат.

"Нещодавні реформи у Флориді навряд чи заохотять найбільших національних страховиків житлового страхування збільшувати свої ризики у Флориді через тривалу історію нестабільності", –сказав старший директор Брайан Шнайдер (Brian Schneider).

Коефіцієнти витрат на оборону та стримування значно знизилися минулого року, що свідчить про те, що судові реформи можуть бути ефективними.

Однак 2023 рік був відносно спокійним щодо ураганів, і більш чітка картина, ймовірно, з'явиться після активного сезону ураганів.

Triple-I прогнозує зростання P&C страхування до 3,4% у 2024 році, що на 1,2% вище, ніж прогноз зростання ВВП від Федерального резерву на рівні 2,2%.

Ця тенденція зростання, ймовірно, продовжиться і наступного року, сприяючи загальному зростанню та підвищенню ефективності індустрії страхування цивільної відповідальності.

Забігаючи наперед, Triple-I очікує, що сектор страхування відповідальності та ризиків збереже свою перевагу у зростанні над ВВП до 2025 та 2026 років.

Очікувані середньорічні темпи зростання страхового сектору перевищуватимуть темпи зростання ВВП США приблизно на 2% протягом наступних трьох років.

Автор:  Nataly Kramer
Джерело:  Beinsure
URL статті:  https://beinsure.com/news/us-pc-insurers-prepared-hurricane-seasons/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес