На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Лідери середнього бізнесу вважають кіберризики головною проблемою

Версия для печати Версия для печати
05.06.2024 

Лідери середнього бізнесу в США вважають кібер-, економічні та регуляторні ризики найбільшими загрозами для своєї діяльності у 2024 році, згідно з новим звітом агентства Marsh McLennan.

Звіт показує, що 75% компаній дуже занепокоєні ризиками кібербезпеки та конфіденційності даних, частково через те, що вони все більше покладаються на сторонніх постачальників послуг з управління даними.

Економічні ризики посідають друге місце за рівнем занепокоєння (63%), що зумовлено тривалою інфляцією та підвищенням відсоткових ставок. Регуляторні ризики йдуть слідом за ними (61%), включаючи такі питання, як суворі правила класифікації працівників і закони про конфіденційність біометричної інформації (BIPA).

Деніз Перлман, президент і керівник національної практики страхування бізнесу в Marsh McLennan Agency, коментує: "Організації середнього бізнесу працюють у все більш складному та нестабільному бізнес-середовищі, що вимагає більш проактивного підходу до виявлення та мінімізації ризиків".

Перлман додає: "Незважаючи на виклики, наші результати показують, що організації стають більш уважними до вразливостей свого бізнесу і прагнуть забезпечити належне страхове покриття, щоб захистити свої фінансові результати".

У звіті також зазначається, що 64% респондентів провели ретельний перегляд свого страхового покриття у 2023 році, тоді як у 2022 році таких було лише 14%.

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/cyber-risk-viewed-as-top-concern-by-mid-market-leaders-marsh-mclennan-agency/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес