На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Остаточні правила Великобританії щодо Solvency II забезпечують більш чіткий режим з більшою гнучкістю – KPMG

Версия для печати Версия для печати
06.06.2024 

Після публікації PRA PS10/24, остаточного набору правил для британської версії Solvency II, Х'ю Еванс, керівник відділу страхування в KPMG UK, підкреслив кілька поліпшень, які, як повідомляється, будуть працювати краще для Великобританії, ніж початковий режим.

За словами Еванса, остаточний набір правил є прикладом "еволюції, а не революції" і забезпечить "більш чіткий режим платоспроможності у Великобританії" з більшою гнучкістю для інвестування в довгострокові активи, такі як інфраструктура.

Він продовжив: "Поряд з цим, існують більш складні правила, що регулюють механізм Matching Adjustment. Створення PRA Solvency UK дозволило вдосконалити режим платоспроможності у Великобританії, який працюватиме краще, ніж попередній режим.

"Оскільки ЄС також вніс зміни до Solvency II, в остаточній британській версії немає нічого, що завадило б їй з часом бути визнаною "еквівалентною" режиму ЄС.

"Цей остаточний набір змін до правил Solvency II вплине лише на страхування життя та страховиків, що продають індивідуальні або групові продукти захисту у Великобританії, які використовують механізм Matching Adjustment зараз або в майбутньому".

Джеймс Ісден, партнер зі страхування KPMG у Великобританії, додав: "Страховики вітатимуть новий режим коригування відповідності, який починає діяти з 30 червня, і будуть вдячні за те, що PRA не відклав публікацію цих довгоочікуваних правил через загальні вибори.

"Хоча нові правила дозволять більше інвестувати в активи з "високо передбачуваними" грошовими потоками, вимоги до звітності, калібрування та атестації, які будуть з ними пов'язані, все ще залишаються обтяжливими, особливо для невеликих страховиків.

"Страховики, які страхують групові доходи, вітатимуть включення групових полісів з оплатою в режим ОУ".

Аліса Долгова, керівник сектору страхового пруденційного регулювання Центру з аналізу регуляторного середовища EMA FS КПМГ, зазначила: "АФН отримав значні нові повноваження щодо контролю за тим, як страховики використовують коригування на відповідність страховим ризикам.

"Від того, якою мірою регулятори використовуватимуть усі наявні в їхньому розпорядженні інструменти для нагляду за використанням ПВК, частково залежатиме, чи досягнуть ці реформи заявленої Урядом мети – створення більш гнучкого та конкурентоспроможного на міжнародному рівні режиму".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/final-uk-solvency-ii-rules-ensure-a-more-distinct-regime-with-greater-flexibility-kpmg/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес