На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Автострахування в Британії: Премії зросли на 1%, витрати на врегулювання – на 8%

Версия для печати Версия для печати
07.06.2024 

Премії з автострахування в Британії зросли лише на 1% у першому кварталі 2024 року, що вказує на зниження темпів їх підвищення, яке спостерігалося у 2023 році.

Однак страховики продовжують стикатись із зростаючими витратами на врегулювання: середняя виплат зросла на 8%, сягнувши рекордних £4,800 за той же період. Про це повідомила британська Асоціація страховиків (ABI ).

Середня премія за комплексне автомобільне страхування тепер становить £635, що на 1% більше, ніж у попередньому кварталі. У довгостроковій перспективі, ціни на автомобільне страхування дуже тісно пов'язані із інфляцією. У реальних показниках (у привязці до інфляції) ціни збільшились всього на £8 більше (+1.3%), порівняно з попереднім "піком" наприкінці 2017 року. Це частково тому, що ціни значно впали під час пандемії.

У той же час, за цей період (з кінця 2017 року до тепер), витрати страховиків на виплату страхових відшкодувань зросли на 23% у реальних цінах. 2023 рік був складним з точки зору маржинальності автомобільного страхування За оцінками експертів, на кожен £1, зібраний у вигляді премій, індустрія витратила £1.14 на врегулювання та виплати.

Останній квартал показує, що інфляція відшкодувань ще не стабілізувалася, причиною чого є зростання вартості ремонту та кількості крадіжок авто.

Мервін Скіт, директор ABI з політики загального страхування, сказав:

"Ми розуміємо, що витрати на автомобільне страхування тиснуть на сімейні бюджети.

Навіть незважаючи на те, що цифри демонструють уповільнення зростання цін, ми не збираємося знімати ногу з газу, коли йдеться про нашу робот для стабілізації вартості страхового покриття."

ABI визначила кроки, які індустрія робить для цього на конференції у лютому. Минулого тижня обєднання оголосило, що його члени члени домовилися про набір принципів, спрямованих на управління вартістю полісів в частині, пов'язаній з щомісячною оплатою автострахування.

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес