На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Президент Insurance Europe закликає до співпраці для захисту та ризиків

Версия для печати Версия для печати
07.06.2024 

Нещодавно призначений президент Insurance Europe Фредерік де Куртуа наполягає на необхідності співпраці між урядами, бізнесом, громадянським суспільством, регулюючими та наглядовими органами, "щоб захистити людей і дозволити їм брати на себе ризики", підкресливши вирішальну роль страхової галузі у будівництві "сильнішої та конкурентоспроможнішої" Європи.

Він згадав чотири ключові проблеми галузі, такі як: зміна клімату та необхідність покращення захисту від цього ризику; старіння населення та відсутність заощаджень; прогалини у страховому захисті, особливо у сфері охорони здоров'я; та цифровізація.

Де Куртуа виступив за розширення державно-приватного партнерства, а також за "більш гнучку та менш складну" європейську нормативно-правову базу.

Він закликав політиків для збереження європейської конкурентоспроможності, що вони повинні враховувати, як розвиваються інші юрисдикції. "Ми повинні бути сміливими та інноваційними, інвестувати в перехід до цифрових технологій, а також співпрацювати у питаннях клімату", – підсумував він.

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес